Da li neko zna prečnik kočionih diskova kod desetke sa motorom 1.5 16V ? Trenutno nemam lajkino uputstvo da proverim (ako uopšte i piše).
U ATE katalogu nađoh da postoje dve varijante kočionih diskova: 13" (239mm) i 14" (260mm), pa ne znam koji od ova dva da pazarim...
Nikad se ne svadjaj sa budalom, mozda ljudi nece primetiti razliku...
Proveri još jednom pošto mi drugar ima 110 16V sa punim, 13", diskovima. Vrlo je lako odrediti pošto su ventilirajući prečnika 260mm samo proturiš prst kroz točak i ako napipaš otvor disk je ventilirajući i stoga ima 260mm dok su puni diskovi, tj manja opcija, onda 239mm
Najverovatnije ako hoces da predjes sa punih diskova koji se nalaze na verzijama sa 13" felnama na ventilirajuce, moras da menjas i kociona kljesta i nove felne, naravno od 14"
Da li neko zna gde mogu da nabavim neke "krštene" diskove za Ladu? Lucas, Ferodo i ATE nema (pitao na više mesta), jedino mi nude MasterSport, a nešto nemam poverenja... Našao sam Delphi, ali mi traže preko 10000 za par diskova...
Može i na PP. Hvala.
Nikad se ne svadjaj sa budalom, mozda ljudi nece primetiti razliku...
Kupi master sport necesh se pokajati kavlitet diskova ne postoji govzdje ko gvozdje jedino ako bash zelish neku napucanu verziju diskova !!! Samo kupi odbre plocice !!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
na ovim sajtovima za net prodazbu mozes naci tocne dimenzije diskova
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
da ne otvaram novu temu..
Šta od pločica uzeti za 11×? Vidim Textar hvale, Trusting kako ko; ja bi prezadovoljan sa ETF ali ih sad nigde nema,
Nije mi bitno da traju, bitno mi da koče
Last edited by bruyoni on Fri Dec 03, 2010 10:49 am, edited 1 time in total.