Klinci koji drpaju sitnice (uglavnom) sa nasih masina.

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Alekre

Klinci koji drpaju sitnice (uglavnom) sa nasih masina.

Post by Alekre »

Da li su Vam ''posetili'' automobil? Uglavnom, mene zanima kako se zastiti od tih, pacova? Npr, meni su jedanput ukrali stop - svetlo, skinuli znak sa gepeka (Lada 1200 Combi, kome to treba kog djavola?), obili vozaceva vrata i ukrali mi novogodisnji paketic. Neki som mi je uradio zig - zag linije kljucem na haubi, taman je bila ofarbana, caklila se... Kako ostaviti auto sa dobrom muzikom, dobrom felnom i pneumatikom na parkingu? Uvek se nadje neko ko nema 100 eura za mp3 pleyer, ali ima srafciger i tako zdipi nekoj nesreci nesto. Jos nesto, ovo se desava u Smederevu, kako li je tek u Beogradu? :evil: :evil: :evil:

josif visarionovic
Site Admin
Site Admin

Post by josif visarionovic »

U mom gradu se zna kako su prosli oni koji su mi krali gorivo (vise puta, dok nisu bili uhvaceni) i to je vec postala urbana legenda.

Spasile su ih moje je..ne komsije, koje su zvale policiju, jer su se lopovi derali dok su kopali rupu, a ja pravio beton da ih izbetoniram u sred noci.

Mesalica je uvek spremna na dvoristu. Najozbiljnije. :|

Alekre

Post by Alekre »

Ako majku im, mojoj tetki su sa Pezoa skinuli sve cetiri alu felne :evil: Taj pezo mnogo pati na parkingu, vidi se da su ga grebali kljucevima, sutirali... Likovi iz susednog naselja su stalno krali krseve i vozikali se dok imaju benzina, posle ga bace u neki jarak. Debili, jedanput su me zvali da se vozimo nekom peglicom. Naravno, nisam pristao. Jebes to, njih cetvoro u peglici i zalecu se kao somovi...

Rus

Post by Rus »

Meni non stop kradu gorivo, a resavam tako sto nemam ni trunke u njemu haha :), a nedo mu Bog da uhvatim toga koji mi krade gorivo, mislim da bi bio tanji i od palacinke. A da ukrali su mi lopovi i oba fara... a da ne pricam kljucem izgrebano neko ime na sred haube... Sreca njihova da nemam neko oruzje pa da ih ne ustrelim sa terase...

danilo

Post by danilo »

Ja bih tim sto kradu delove prste odsekao lopovske, onim makazama za zivu ogradu. :evil:
Meni su sa kola par puta krali alu felne, sofersajbnu, farove, lajsne, brisace bezbroj puta, policu gepeka jednom, itd itd.
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Josife CAR si!!!!
Slatko sam se nasmejao!
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

Alekre

Post by Alekre »

Nije mi jasno kako zdipe soferku? Jednostavno je izvale?

Bojan

Post by Bojan »

Na fiatu jednom skinuli oznaku za kubikazu.
Na Nivi nista,sva sreca pa mi je preko dana auto ispred kuce gde ga vidim kroz prozor a preko noci u dvoristu.E taj ko se usudi da udje u dvoriste,prvo ce psi da ga pokidaju(jedan je vec doziveo tu traumu kada je otkljucao kapiju i nije stigao da pobegne napolje pa ga je pas pokidao)
A posle pasa ja cu da mu skacem po lobanji dok ne smeksa.

Za one koji ne znaju imam 6 pasa,od toga 2 Ruska Terijera,uskoro stize jos jedan pa ko voli nek izvoli.dal bi se neko usudio da izadje pred 3 ovakva???? :shock:

Image

Alekre

Post by Alekre »

Pa od ovoga samo dlake :))))))) Shalim se, meni se kavkazski ovcar svidja. Ovo je vec off.

danilo

Post by danilo »

Marko wrote:Nozem sjebu keder i izvade je. Posto je koliko vidim, jugo u pitanju, stvar je jos laksa. Sa obicnim kljucem otvore gepek, otkljucaju vrata, tako da mogu nogama sa vozackog sedista da je izbiju napolje... :roll:

E sad ce da ne povuku za kurac za taj gepek, izbacio sam bravu i poravnao mesto gde je bila, zatamnjana su mi stakla pa se ne vidi sta ima unutra, a uskoro cu da primenim jos jednu foru, a to je da upasujem zadnje kvake od keca napred (bez cilindara brave), a otvaranje ce da bude preko daljinskog samo. Onda mogu samo da razbiju staklo da bi usli. Coming up - izraelska pancirna folija. :D
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]

Alekre

Post by Alekre »

Znas sta bih uradio? Parkirao bih u neku travuljinu i stavio kljusu. Shkljoc!

Bojan

Post by Bojan »

Eh koliko znaci dvoriste
http://suv-freak.forum-2007.com

Rus

Post by Rus »

Evo pre neki dan ortaku ispred zgrade ukrali sve četri felne sa potpuno novim gumama :x :evil: samo da nađemo tog lika ..... :evil:

Alekre

Post by Alekre »

Probaj da das oglas, kupujem te i te felne (mislim na one koje su ''digli'') i ako ti ih neko ponudi, TT za opasac i vidi ako su Vase, umlatite likove i prodajte im organe. Obezbedicete se za ceo zivot.

Rus

Post by Rus »

Će vidimo moraće nešto da se dela, ne može više ovako..

Post Reply