cene polovnih, savreseno ocuvanih, znaci skoro kao nove izgledaju:
wintere sa ladinim 13' felnama 2500 din komad
Sava Eskimo bez felni 2500 din komad (+ montaza + balansiranje)
danas sam malo procunjao otpadom i takvu informaciju sam dobio tj. po toj ceni sam mogao da ih kupim
s obzirom da je nova wintera oko 3500 din + montaza i balansiranje interesuje me na sta bi ste se vi opredelili, tj. imate li jos neke informacije o cenama i kakav izbor planirate za svoje vozilo
ja sa moja tri auta moram dobro da razmislim jer 4X3= 12 guma a posedujem samo 3 zimske + 2 MS, a ako se priznaje i tg621 onda imam i takve 2 mada sve sagledavsi bilo bi dobro da dokupim bar jos dve ms ili zimske gume (pored 15 guma na vozilima i 10 dobrih letnjih guma u tavanu ja moram da dokupim bar jos dve gume kukuuuuuuuuuuuuuuu
znam da se negde pored ibarske kad se prodje sremcica i lipovacka suma skrece u neko naselje desno i odmah tu blizu ali zavuceno ima covek koji se bavi uvozom novih guma ali kojima je godina proizvodnje malo kriticna i da su te gume po znatno nizoj ceni i da mnogi taxisti iz Bgd dolaze kod njega i kupuju gume. Ako neko zna o kome se radi bilo bi lepo da nam da informacije o trenutnim cenama kod njega a ja sam zagubio negde njegov broj telefona a nije mi ni usput da tako lako odem tamo samo radi cene