Da ne otvaram novu temu,moram vam ispricati sta mi se desilo u subotu vece-noc...parkirao sam se u cuvenoj ''silikonskoj'' dolini u centru Bgd-a,ulica Strahinjica Bana,ne da bih isao u taj kraj[nikad,ni u ludilu]nego sto sam kruzio pola sata da nadjem mesto,i jedva tu nadjoh....elem,oko 1a.m. polako krenemo ka kolima i imam sta da vidim,iza mene stoji neki dzip bmw,na sred ulice,naravno zagradio me je maksimalno,ne mogu izaci,pa da sam duplo manji...

gledam okolo,vrtim se,sednem u lajku,i legnem na sirenu,i tako,dobrih pola sata,moda i jace....ma nigde nikoga,razmisljam...da me neko ne gadja sa prozora saksijom,ili necim sto trubim u sitne sate...ma jok,nema nikoga,ljudi prolaze,gledaju,okrecu se...ugledah policijsku patrolu,koja polako prolazi tom ulicom i zaustavim ih...na moje pitanje,''DA LI JE OVDE DOZVOLJENO PARKIRANJE I DA LI JE OVO ZASTICENA ZONA'',doboh odgovor,a sta mi da mu radimo??????

pa to je da poludis,znaci ne mogu da verujem,i odose...okrenuli glavu na drugu stranu i gas o patos...razmisljam mozda pauka da zovem,opet mi svasta prolazi kroz glavu,ko zna koja je to budala,kreten,degen kako bi ga nazvao da tako stane,pandure boli uvo...htedoh i interventnu da pozovem,ali mislim se mene ce uhapsiti,a njega ce pustiti...na kraju sam usao u par kafica,od stola do stola,pitao,molio,kelnere pitao,pa da pitaju,i na kraju se javlja neki baja,znaci kada sam ga video,progutao sam knedlu smeha...glava kao dete od 5 godina,a telo,kao Stalone i Svarceneger pa puta 5..komedija,i kao''pa sto nisi ranije rekao...''mislim sta reci na ovako nesto..posto sam bio u drustvu lepse polovine,i jos par kolega sa posla,koji su mi samo sapnuli pusti kretena,samo da se pomeri,pa bezi od stoke,nisam ulazio u raspravu,vidim da je mazga teska,cak ni izvini nije rekao kao osnovno ljudsko ponasanje,osnova neke inteligencije,nego jee bahato gas do daske dao,i pomerio 2 metra...jos sam mislio da ce stati na mopje mesto i kaze,e super evo mesta...ma jok...eto to vam je nasa drzava,policija,zakoni koji vladaju i nacin kako se zivi...da sam kojim slucajem ja parkirao lajku tako kako je on parkirao,ne bi bila tu u roku od 5 minuta,ali posto je crni bmw dzip onda je sve dozvoljeno...gadim se i uzasavam u kakvom drustvu zivimo..horor!!!!!!!A samo me je pametna glava i moji prijatelji spasili da ne ulazim u raspravu,jer mozda me ne bi bilo medju zivima danas...bezati od budale sto dalje....
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..