kupujem Samaru za delove

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

kupujem Samaru za delove

Post by elektronicar »

znaci ako neko naleti na neku Samaru za delove ja sam spreman da je isfinansiram
neverovatno koliko sitnica nam svima treba kako bi smo svoje ljubimce odrzali u dobrom stanju
znaci nije mi cilj da pravim neku zaradu od toga, dovoljno je da sakupim iz svake rasturene Samare taman toliko da mozemo kupiti sledecu za delove i da se nadoknade eventualni troskovi slepovanja i malo za ulozeni rad oko rasklapanja (da ne ispadnem bas da ulazem novce, vreme i rad totalno badava)
delovi bi se prodavali po ceni koja je vama prihvatljiva, znaci vi odredjujete cenu pa da svim nasim clanovima kluba bude na dobro
smatram da je dobra ideja jer bi se na taj nacin i vise nas druzilo i razmenjivalo izkustva, mozemo pomagati jedni drugima pri ugradnji tih delova (princip uradi sam uz malu pomoc prijatelja) jer imam dosta alata i da sve to bude na drugarskoj osnovi kao oblik pomoci i jos jedan od nacina kako klub moze pomoci svojim clanovima
nije sve u novcu, bogat je onaj kome se mnogo prijatelja odazove u pomoc kad mu je pomoc potrebna ;)
064/115-13-41

ilija90
Automobil: Samara

Post by ilija90 »

Ja sam nasao jednu u sabac 350e kompletna hrvacke tablice,takodje sam nasao i nekog lika u novom beceju u subotu idem kod njega da pazarim menjac i jos neke sitnice kaze da ima cetiri samare jednu nacetu i tir potpuno cele ispravne ali ih prodaje u delovima!

evo i te za 350e

http://www.kupindo.com/kupovina/samara- ... an/9051557

Pera

Post by Pera »

Ta je u oglasima vec dugo dugo,i ne moze da je proda,a cenu ne spusta :mrgreen:
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.

ilija90

Post by ilija90 »

Znam hteo sam da idem tamo za menjac nudio mi je za 70e 5-stepeni dodjem provozam pa skidam ali sam nasao u novom beceju sto mi je blize pa cu prekosutra tamo otici da poskidam sta mi treba!

elektronicar

Post by elektronicar »

ja smatram da bi menjac sa Samare koju ja rasturim za delove vredeo oko 20eur ne vise od toga, jer to ne bi radili radi zarade nego radi pomoci clanovima kluba
s obzirom da autootpadi placaju 40-60eur za ceo auto, ja sam smatrao da platim manje od 100 eur i da se ti troskovi otprilike rasporede na delove koji se traze

djape1977

Post by djape1977 »

vec radjeno.
delovi bili jeftini. svi srecni i zadovoljni.
problem je naci auto za rasturanje koji je vredan truda. na svim samarama crkavaju isti delovi
j***** auto bez kardana

samara1500

Post by samara1500 »

Da, treba naći neku sa malom kilometražom, makar i havarisanu, jer od onih koje su pregazile puno km mogu da se iskoriste samo te "sitnice" i (eventualno) neki delovi limarije. Jedna do pola očerupana je stigla danas na plac gde nosim staro gvožđe, pa moram da po'itam rano ujutro da skinem makar nešto pre nego je sekundarci unakaze do kraja...
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

samara1500

Post by samara1500 »

Samo da se pohvalim da je akcija uspela, ustao sam oko 7 i bez doručka odmah požurio da krenem sa rasturanjem. Poskidao sam dvoja vrata i gomilu ostalih sitnica do nekih 9 sati kada su sam morao da im ustupim auto. Ukupna cena je bila smešna, praktično tek malo iznad starog gvožđa. Plastike, stakla farova i migavci - gratis. Kada se sabere sa onim što sam (takođe povoljno) nabavio kod elektroničara i Peđe, sada imam skoro sve što mi je potrebno da krenem sa detaljnim sređivanjem auta.
:)
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."

ilija90

Re: kupujem Samaru za delove

Post by ilija90 »

Igor88
Automobil: Lada Samara 1.5,1.3

Post by Igor88 »

Pratim je i ja od samog pocetka licitacije. :D
Videcemo do koje ce cene stici,pa ako bude nesto povoljno mozda i licitiram. ;)
Srpskim putem jedna marka vlada,
a to je naravno ruska lada.

elektronicar

Post by elektronicar »

ovo deluje sumnjivo jer bi bar stare dokumente morao da preda uz nju i makar rukom napisan kupoprodajni ugovor gde se navode svi podaci prodavca iz licne karte
osim toga nesto ne verujem da vredi te novce za koje sad licitiraju. Pod pretpostavkom da su sve cetiri gume ispravne (bez bubrega, da nisu krive i da im nije stari datum proizvodnje) pretpostavljam da samo te cetiri zimske gume vrede te novce 12k dinara ali ocekujem da ce cena jos da skace i da ce preci realnu vrednost od 17k dinara

ilija90

Post by ilija90 »

http://www.limundo.com/pretragaKupindo. ... 161&iStr=1

evo na kupindu neki lik rasturio samaru i prodaje

petostepeni menjac ispravan 60e
motor 1300 70e
i jos mnogo limarije,tabla....

ljubisa.va
Automobil: Niva 1.6

Post by ljubisa.va »

Ako mislis na onog lika sa zelenom Samarom,onda sam to ja, :hello

pesadinac

Post by pesadinac »

mislis da ces dobiti za samaru u delovima 81300 dinara ....

:prvi
8)
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!

ilija90

Post by ilija90 »

Znaci ti si mm80 na limundu eto ja te malo reklamiram :D :hello

Post Reply