Zaštita blatobrana
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
-
slobodan1986
Zaštita blatobrana
Ljudovi pozdrav.Kao što sam i napisao u predstavljanju tek sam kupio svoju prvu samaru i veoma sam zadovoljan njenim stanjem.Jedino što bih morao da joj uradim je da joj ubacim one "plastike" u blatobrane.Tražio sam po forumu ali nemogu nikako ništa u vezi njih da nadjem.Zanima me da li ih ima u prodaji i cena (otprilike)......Da li one imaju neki poseban naziv?Neverujem da se baš zovu "plastike za blatobrane"
?hvala unapred......
tek nabavio,već oduševljen...........
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
-
slobodan1986
takodje i u Cacku su 1604 din sve cetiri...ja ih stavio odmah po kupovini lajke i tri godine super sljakaju....
Slobodane1986,ne bi bilo zgoreg da pre nego sto montiras korube,uzmes benzina i operes unitrasnje strane blatobrana sacekas da se osusi a posle zastitis sa nekim dobrim sredstvom,neki bodt protiv korozije i tako to...
Slobodane1986,ne bi bilo zgoreg da pre nego sto montiras korube,uzmes benzina i operes unitrasnje strane blatobrana sacekas da se osusi a posle zastitis sa nekim dobrim sredstvom,neki bodt protiv korozije i tako to...
TNG?.....Aaaaa,plin,tj LPG!!! ....Ugradio!
-
slobodan1986
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
potrebne su mi korube za moju dieselku Samaru
video sam da postoje dve vrste koruba, najcesce su one "tvrde" pravljene od plasticnih vlakana kao za camce, a ja bih voleo da nadjem one plasticne mekane jer trpe savijanje i ne pucaju tako lako (takve vec imam na mojoj Samari benzinki)
ako neko nadje ove plasticne molim da mi nekako javi gde ima i posto su
video sam da postoje dve vrste koruba, najcesce su one "tvrde" pravljene od plasticnih vlakana kao za camce, a ja bih voleo da nadjem one plasticne mekane jer trpe savijanje i ne pucaju tako lako (takve vec imam na mojoj Samari benzinki)
ako neko nadje ove plasticne molim da mi nekako javi gde ima i posto su
-
samara1500