Upali ti njega,.ebo ih modul da ih .ebo!altinjanin wrote:ali nece da upali.
Aj javljaj sta si uradio.
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Upali ti njega,.ebo ih modul da ih .ebo!altinjanin wrote:ali nece da upali.
Zar ti ne odrzavas auto u Beoladi?altinjanin wrote: odslepao me drug do Zarkova,tamo mi je servis
Jesu,meni su trazili "oko" 5.000 dinara,samo za ruke,da zamene klapnu.altinjanin wrote:u Beoladi,ali vise ne,skupi su,
Mene su vukli jedva kilometar,al sam non stop morao da kocim,a kocnica katastrofa,al izgleda da tako mora.altinjanin wrote:a sto se kocnice tice tvrda je k'o kamen,otpala mi noga!
Mislim da nisi morao toliko da se cimas,99% je modul,mogao je to majstor na licu mesta da sredi.altinjanin wrote:d Zemuna do Zarkova.
a da kocnica je takva,ludnica tvrda,pa ne radi servo,ugasen je motor zato je tako.Pa znas sta da,mogli su da dodju,ali bi opet platio dolazak,ovako mi je lakse,neka lajke tamo,pa kad urade idem,jer pre 2 godine kad mi je pukla sajla kvacila su dosli do Zemuna i platio sam dolazak,ne znam tacno koliko,ali j...ipak su prekinuli svoj posao u servisu pa dosli,moras da platis.Ali ok,sasvim sam zadovoljan,taj servis drze 2 brata,jedan je mehanicar,a drugi elektricar,radili su pre u Euroladi/na sajmu se nalazilo predstavnistvo/ i tamo je i kupljena moja lajka,i onda kad je firma pukla otvorili su privatno da rade,i zaista su sjajni,poznaju lajku u ''dusu''i uvek sve odrade korektno,upisu u servisnu knjizicu i ubace u kompjuter.I jos jedna dobra stvar je sto imaju coveka koji im delove iz Vaz-a direktno dovozi jednom mesecno,tako da imaju sve na lageru,ako slucajno nema sticice.Tako da kucnem kad urade,a i taman neka pogledaju sta bi jos trebalo odraditi,ceka me sad krajem novembra servis pred zimu.Moja 110-ka je na prodaju.IlijaGM wrote: zato sto sam se zagrejao da kupim 110 .
Pa sta cekas!IlijaGM wrote:znam video sam je u oglasima
Kupujes Prioru?aleksa wrote:Moja 110-ka je na prodaju.