Altinjanin 112

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

aleksa

Re: Altinjanin 112

Post by aleksa »

altinjanin wrote:ali nece da upali.
Upali ti njega,.ebo ih modul da ih .ebo! :x

Aj javljaj sta si uradio. :sad:

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Smrklo mi se pred ocima,stade i mrtav!!!! odslepao me drug do Zarkova,tamo mi je servis pa ce sutra,prekosutra da srede. da znas da mi je doslo da kad sam gazelu prelazio da je roknem u Savu i nek ide u ....... :x
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

aleksa

Post by aleksa »

altinjanin wrote: odslepao me drug do Zarkova,tamo mi je servis
Zar ti ne odrzavas auto u Beoladi?

Ej,reci mi dok te slepao jel ti kocnica bila skroz tvrda ili normalno?

altinjanin

Post by altinjanin »

Ne ,ne,2 puta sam bio u Beoladi,ali vise ne,skupi su,ipak su ovlasceni servis,pa pdv,pa radni sat,jednom su mi menjali podizac stakla i platio sam 4 500,i rekao sam,vese NE.. a sto se kocnice tice tvrda je k'o kamen,otpala mi noga!Mnogo tvrda,imao sam srece,nije guzve bilo tako da smo super prosli od Zemuna do Zarkova.

aleksa

Post by aleksa »

altinjanin wrote:u Beoladi,ali vise ne,skupi su,
Jesu,meni su trazili "oko" 5.000 dinara,samo za ruke,da zamene klapnu. :x
altinjanin wrote:a sto se kocnice tice tvrda je k'o kamen,otpala mi noga!
Mene su vukli jedva kilometar,al sam non stop morao da kocim,a kocnica katastrofa,al izgleda da tako mora. :)
altinjanin wrote:d Zemuna do Zarkova.
Mislim da nisi morao toliko da se cimas,99% je modul,mogao je to majstor na licu mesta da sredi. ;)

altinjanin

Post by altinjanin »

Secam se motor podizaca je oko 2700+ ruke,kad mi rece 4 500 kad se nisam slogirao :angry ,i rekao sam e neces vala,a sad posto sam ''magistrirao'' skidanje i ciscenje podizaca sam odradim :twisted: a da kocnica je takva,ludnica tvrda,pa ne radi servo,ugasen je motor zato je tako.Pa znas sta da,mogli su da dodju,ali bi opet platio dolazak,ovako mi je lakse,neka lajke tamo,pa kad urade idem,jer pre 2 godine kad mi je pukla sajla kvacila su dosli do Zemuna i platio sam dolazak,ne znam tacno koliko,ali j...ipak su prekinuli svoj posao u servisu pa dosli,moras da platis.Ali ok,sasvim sam zadovoljan,taj servis drze 2 brata,jedan je mehanicar,a drugi elektricar,radili su pre u Euroladi/na sajmu se nalazilo predstavnistvo/ i tamo je i kupljena moja lajka,i onda kad je firma pukla otvorili su privatno da rade,i zaista su sjajni,poznaju lajku u ''dusu''i uvek sve odrade korektno,upisu u servisnu knjizicu i ubace u kompjuter.I jos jedna dobra stvar je sto imaju coveka koji im delove iz Vaz-a direktno dovozi jednom mesecno,tako da imaju sve na lageru,ako slucajno nema sticice.Tako da kucnem kad urade,a i taman neka pogledaju sta bi jos trebalo odraditi,ceka me sad krajem novembra servis pred zimu.

IlijaGM

Post by IlijaGM »

pa jel taj modul bash cesto crkava?A inace kako si zadovoljan autom,koliko je presao,jel bilo znacajnijih ulaganja?

milanovic986
Automobil: Lada 112 1.5 Li '04

Post by milanovic986 »

Jbg, to cesto crkava a popravka i nije bas jeftina. Sad je modul oko 6-7 hiljada.

Jos jedno pitanje. Koje kocione plocice idu na 112? Ima onaj indikator istrosenosti, pa me zanima da li idu one sa onim kablicem ili standardne?

altinjanin

Post by altinjanin »

Ja licno sam prezadovoljan lajkom,presla je 72 000,otac moj je vozio od 2003 do 2008 i presao oko 30000,ostalo ja,obisao lajkom Austriju,Madjarsku,Hrvatsku,Sloveniju,Italiju,Rumuniju,ide kao zmaj,uz redovno odrzavanje,i to mi je na prvom mestu da mi auto bude APSOLUTNO u savrsenom stanju.Uvek se trudim da sve bude u redu,ali eto desavaju se kvarovi,ustvari to je jedna mana taj modul i podizaci stakala,tj.elektronika,ali sta je tu je,nikada je ne bih menjao,tako da zaista je volim i ponosim se njome :) Redovno menjanje ulja,filtera,svecica,kaiseva,menjao sam i vodenu pumpu i lamelu,prednje disk plocice i diskove,to je sve potrosni materijal. sto se tice plocica ja sam valeo stavio,i ide bez onog dzeka tj,indikator istrosenosti plocica,ali se samo nakaci.,I stavljeni valeo diskovi pred leto,i zaista su savrseni,ne skripi,ne cvili,a koci kao abs ;) Ostalo od ulaganja,pa sta da ti kazem 2 zimske gume tigar winter,i 2 letnje hankook,i otac je stavio odmah kad je kupio lajku 4 alu felne.taj famozni modul paljenja,je eto,tako crkao,nema pravila,znaci nije ni do kola,ni do stila voznje,kao sto sijalica crkne,tako crkne i on,moze da traje 100 000,i vise,a mozes ga menjati i na godinu dana......prijatelj moj taxista ima 110 iz 2004,presao oko 300 000,i nije menjao,a maltene spava u njoj,jer mu je to posao,znaci nema pravila,ali sta je tu je,menjaj i teraj dalje.

IlijaGM

Post by IlijaGM »

Pa pitao sam te to zato sto sam se zagrejao da kupim 110 ili 111.Vidim ima ih i povoljnih po oglasima,a ima i bash skupih a piribliznih godista.I moze li se ladi gde proveriti kilometraza,potso vidim da ih dosta voze taksisti pa da ne nabasam na tako neki primerak koji ima iza sebe ko zna koliko km.Sta gledati prilikom kupovine,itd.

aleksa

Post by aleksa »

IlijaGM wrote: zato sto sam se zagrejao da kupim 110 .
Moja 110-ka je na prodaju. ;)

IlijaGM

Post by IlijaGM »

znam video sam je u oglasima ;)

aleksa

Post by aleksa »

IlijaGM wrote:znam video sam je u oglasima ;)
Pa sta cekas! :D

IlijaGM

Post by IlijaGM »

ma polako nigde ne zurim :cool

milanovic986
Automobil: Lada 112 1.5 Li '04

Post by milanovic986 »

aleksa wrote:Moja 110-ka je na prodaju. ;)
Kupujes Prioru?

Post Reply