nesto nam trokira forum...
Re: nesto nam trokira forum...
Svaka cast.Bas sam se zabrinuo za forum ovih dana, ali sad vidim da se cekanje isplatilo.Svidjalo mi se i staro resenje ali svaka promena je dobrodosla.
- stalker92
- Site Admin

- Automobil: '81 Ford Taunus TC3
djape1977 wrote:fali YOUTUBE opcija
Da i ja budem od pomoci oko dizanja foruma na noge:
Code: Select all
BB Code usage:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v={TEXT}[/youtube]
HTML replacement:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/{TEXT}"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/{TEXT}" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
Help line:
Enter YouTube URL!
Display on posting page: Yes.'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Linkovi koji vode ka nekoj drugoj temi li odgovoru a paste-ovani na starom forumu se na ovom ne otvaraju.
Manje više je jednostavno otići na njih samo se u address bar-u između www.lada-klub.com/ i vewtopic/ upiše phpBB3/
Nije o glavu ali eto čisto da napomenem
Pozz
Manje više je jednostavno otići na njih samo se u address bar-u između www.lada-klub.com/ i vewtopic/ upiše phpBB3/
Nije o glavu ali eto čisto da napomenem
Pozz
Ma bitno je da sljaka a sad ove sitnije probleme admin moze polako da resava!
Ja sam mislio,gotovo...
I ja se prikljucujem pohvala za novi izgled.
I ja se prikljucujem pohvala za novi izgled.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Sve pohvale zaista,svaki dan sam pokusavao da se ulogujem,vidim nesto se desava,nije u redu,kad danas JEEEEEEEE!!!!!! u to ime ZIVELI,da drmnem jednu....pa dokle doguram,domacu kajsiju 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
pohvale za izgled, ali moram da kritikujem to sto su URL putanje izmenjene, pa su sad svi eksterni linkovi ka forumu mrtvi 
- finaldesign
treba napraviti find & replace u sql bazi i zamijeniti promjenu putanje...Dare wrote:pohvale za izgled, ali moram da kritikujem to sto su URL putanje izmenjene, pa su sad svi eksterni linkovi ka forumu mrtvi
altinjanin wrote:Sve pohvale zaista,svaki dan sam pokusavao da se ulogujem,vidim nesto se desava,nije u redu,kad danas JEEEEEEEE!!!!!! u to ime ZIVELI,da drmnem jednu....pa dokle doguram,domacu kajsiju
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Brojao sam do cetvrte,a posle....... 

...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
Konacno 
Ne mogu da poverujem, svaki dan sam pokusavao reload "lada-klub.com/index.php" i ne radi, pokusavao sam i klikom na sliku naseg kluba i ista poruka
"Sorry, but this board is currently unavailable. Please try again later."
Mogla je bar da se tu nadje poruka tipa "pronadjite nas na lada-klub.com/phpBB3", ovako mogao sam danima da pokusavam da slucajno na mailu nisam dobio poruku :
"Hello elektronicar,
You are receiving this notification because you are watching the topic,
"Novi pravilnik" at "Lada klub Srbija". This topic has received a reply
since your last visit. You can use the following link to view the replies
made, ... "
Ma nema nas mnogo, cim je proradio sajt mogli smo svi na mail da dobijemo neku info poruku kako da pronadjemo novi link i da se logujemo.
OK, nije nista strasno, niko nije savrsen, mada mi je forum mnogo nedostajao. Mozda je ovo dobra ideja da negde snimimo kontakte clanova a ne da racunamo da ce forum uvek biti dostupan. Ako forum opet iz nekog x razloga ponovo padne bar mozemo da se cujemo na mob ili preko maila.
Ne mogu da poverujem, svaki dan sam pokusavao reload "lada-klub.com/index.php" i ne radi, pokusavao sam i klikom na sliku naseg kluba i ista poruka
"Sorry, but this board is currently unavailable. Please try again later."
Mogla je bar da se tu nadje poruka tipa "pronadjite nas na lada-klub.com/phpBB3", ovako mogao sam danima da pokusavam da slucajno na mailu nisam dobio poruku :
"Hello elektronicar,
You are receiving this notification because you are watching the topic,
"Novi pravilnik" at "Lada klub Srbija". This topic has received a reply
since your last visit. You can use the following link to view the replies
made, ... "
Ma nema nas mnogo, cim je proradio sajt mogli smo svi na mail da dobijemo neku info poruku kako da pronadjemo novi link i da se logujemo.
OK, nije nista strasno, niko nije savrsen, mada mi je forum mnogo nedostajao. Mozda je ovo dobra ideja da negde snimimo kontakte clanova a ne da racunamo da ce forum uvek biti dostupan. Ako forum opet iz nekog x razloga ponovo padne bar mozemo da se cujemo na mob ili preko maila.
- stalker92
- Site Admin

- Automobil: '81 Ford Taunus TC3
Evo jos jedan predlog od mene, vrlo lako izvodljiv:
Da ispod naseg avatara ima polje u kojem, ako popunimo to u profilu , pise koji auto vozimo.
To izgleda ovako:

Podesava se ekstra lako i brzo, u admin panelu, Users and Groups -> Custom profile fields -> Create new... itd...
Da ispod naseg avatara ima polje u kojem, ako popunimo to u profilu , pise koji auto vozimo.
To izgleda ovako:

Podesava se ekstra lako i brzo, u admin panelu, Users and Groups -> Custom profile fields -> Create new... itd...
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650
Dobar predlog! 
Svaka cast!
Imam i ja jedan predlog.
Mogli bi da se naviknemo da kad postavljamo neke oglase sa raznih sajtova,da pored linka za taj sajt,stavimo i screenshot tog oglasa. Jer vremenom taj oglas istekne ili se obrise,a nama ovde ostaju linkovi koji ne vode nikud.
Imam i ja jedan predlog.
Mogli bi da se naviknemo da kad postavljamo neke oglase sa raznih sajtova,da pored linka za taj sajt,stavimo i screenshot tog oglasa. Jer vremenom taj oglas istekne ili se obrise,a nama ovde ostaju linkovi koji ne vode nikud.