Novi pravilnik
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Novi pravilnik
lance moras imati jedino na mestima gde stoji znak za upotrebu .lanaca
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Gde si to procitao?choksi wrote:Obavezne su pogonske zimske ili letnje sa min 4mm. Druge dve po letnjem pravilu tj. min 2mm šara.
Prednje su mi letnje sa sarom 4+ mm
Zadnje isto letnje sa sarom 3mm i imam lance... Brinu me zadnje a niko ih ne spominje.
Bilo bi lepo da ovo prolazi barem do sledece plate.
- altinjanin
Dobar si,kad budes u mogucnosti uzmi 2 zimske i stavi ih napred ,a te sa prednjih/letnje gde ti je bolja sara / stavi nazad i nakrivi kapu.
Tako cu i da uradim, ali moram na posao autom jos par dana a ko zna iz kojeg grma ce iskociti pandur sa sublerom...
- altinjanin
ma ne moze ti nista,imas dobru saru napred,na zadnjim malo losija,ali sa kakvim gumama voze ljudi,uzivaj. kad legnu zimske da vidis kako lajka ''kopa'' po snegu!
Coa123 wrote:![]()
Tako cu i da uradim, ali moram na posao autom jos par dana a ko zna iz kojeg grma ce iskociti pandur sa sublerom...
da li zna on rukovati tim uredjajem???
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
Sigurno su isli na visemesecni kurs!buzald wrote:pandur sa sublerom. samo zamisljam scenu.hahahha
da li zna on rukovati tim uredjajem???
Nego ljudi,kako stojiimo sa kompletima za prvu pomoc,jel ste kupovali nove kompete,jel to stupilo na snagu ili odlozeno?
- ivaan_pancevo
- Automobil: Samara 1,5 Sedan
Ja sam kupio neki komplet pre jedno 3 nedelje, bio je na akciji u "metro"-u i za 2 hiljadarke sam dobio apoteku, samostojeći trougao i uže za vuču.aleksa wrote:Sigurno su isli na visemesecni kurs!buzald wrote:pandur sa sublerom. samo zamisljam scenu.hahahha
da li zna on rukovati tim uredjajem???![]()
Nego ljudi,kako stojiimo sa kompletima za prvu pomoc,jel ste kupovali nove kompete,jel to stupilo na snagu ili odlozeno?
How can I be lost if I've got nowhere to go?
Ja imam komplet kupljen pre 30 godinaivaan_pancevo wrote:Ja sam kupio neki komplet pre jedno 3 nedelje
Nesto mi to jeftino,zar nije prva pomoc "po standardu" oko 2.500 dinara?ivaan_pancevo wrote:Ja sam kupio neki komplet pre jedno 3 nedelje, bio je na akciji u "metro"-u i za 2 hiljadarke sam dobio apoteku, samostojeći trougao i uže za vuču.
Ja sam cuo za samodrzece carapeivaan_pancevo wrote:samostojeći trougao
- altinjanin
A ti Alexa mislis na ''samodrzece'' carapice a? jao,jao,jao,ala smo fini
...........prva pomoc/ta prava koja treba da se kupi/ cena je izmedju 2500-3000 dinara,ima ih uglavnom u svim radnjama,ali ima prelazni rok,moslim da je do septembra sl.godine,tako da ima vremena,ali ipak treba misliti pa uzeti na vreme da ne bude u pet do dvanaest.
Pa ja od svega samodrzeceg znam samo za carape,kakav bre trougao,prvi put cujem izraz samodrzeci trougao
A sto se tice prve pomoci,ipak cu sacekati zadnji moguci trenutak.
A sto se tice prve pomoci,ipak cu sacekati zadnji moguci trenutak.
Last edited by aleksa on Thu Nov 04, 2010 1:30 pm, edited 1 time in total.
Lanci!!!
http://www.vrelegume.rs/vesti/zimska-op ... -aktuelno/
Oni koji imaju zimske gume a nemaju lance u prtljažniku van grada, platiće kaznu od 3.000 dinara.
http://www.vrelegume.rs/vesti/zimska-op ... -aktuelno/
Oni koji imaju zimske gume a nemaju lance u prtljažniku van grada, platiće kaznu od 3.000 dinara.
"Zna se da je, još za ovu zimu, na snazi ostao stari propis, po kome je potrebno ili imati zimske gume na pogonskim točkovima, ili letnje gume kod kojih je minimalna dubina šare četiri milimetra (u tom slučaju ne samo na pogonskim točkovima, već na svim)."
Fali mi 1 mm na zadnjim...
Milina.
Fali mi 1 mm na zadnjim...
Milina.
Meni hvali 3mm.
Molim se bogu da mi neko pokloni dve gume,jer para nemam.
http://www.b92.net/automobili/aktuelno. ... _id=470231
Kakve "eksperte za bezbednost" imamo,odusevljen sam: Tako da čak ni saniteti iz luksuznih automobila, poput Mercedesa, Porschea, Volvoa ne mogu da zadovolje ovdašnje standarde.
Kakve "eksperte za bezbednost" imamo,odusevljen sam: Tako da čak ni saniteti iz luksuznih automobila, poput Mercedesa, Porschea, Volvoa ne mogu da zadovolje ovdašnje standarde.