Ko servisira BRC uredjaje u Beogradu? Na zvanicnom BRC-ovom sajtu je naveden samo ATC Ecoforte i to u Lestanama... U principu, ne mora da bude ovlasceni servis (garancija je odavno istekla), ali ne bih voleo da imam posla sa nekim amaterima
Ima na smederevskom putu u Leštanima, nedavno je otvoren. Kada ideš smederevskim putem, prođeš restoran Mlinarev san(on je sa leve strane), malo posle je BRC servis(sa desne strane. Uglavnom ne možeš da promašiš, prilično dobro su obeleženi.
Taj servis je bio u Zemunu u ugrinovackoj,BRC,provereno dobar,odlicno rade ljudi,pa je preseljen na smederevski put,upravo sam saznao,ortak je urgadio u oktaviju kod njih gas pre,pa je isao na redovan servis.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Delic9 wrote:Ima na smederevskom putu u Leštanima, nedavno je otvoren. Kada ideš smederevskim putem, prođeš restoran Mlinarev san(on je sa leve strane), malo posle je BRC servis(sa desne strane. Uglavnom ne možeš da promašiš, prilično dobro su obeleženi.
Ako nije problem da mi malo pojasnite kako doci do tamo, posto uopste nisam isao na tu stranu
Ja cu se iskljuciti sa Ibarske na Kruzni put, pa cu voziti sve do Smederevskog.... Da li odatle treba ici levo ili desno i koliko od prilike ima?
Delic9 wrote:Ima na smederevskom putu u Leštanima, nedavno je otvoren. Kada ideš smederevskim putem, prođeš restoran Mlinarev san(on je sa leve strane), malo posle je BRC servis(sa desne strane. Uglavnom ne možeš da promašiš, prilično dobro su obeleženi.
Ako nije problem da mi malo pojasnite kako doci do tamo, posto uopste nisam isao na tu stranu
Ja cu se iskljuciti sa Ibarske na Kruzni put, pa cu voziti sve do Smederevskog.... Da li odatle treba ici levo ili desno i koliko od prilike ima?