Mukama sa ovim autom nikada kraja,i nekad se zapitam da li ce ikada prestati
Nisam pisao mnogo o ovome,ali se svasta izdesavalo oko tog "generalno sredjenog" motora.Posle jedno 10000 km,motor je ponovo poceo da duva,ispostavilo se da su hilzne neodgovcarajuce,a izgleda i sire razbusene.
Nisam imao druge,a sreca u nesreci nadjem novi blok motora u ap sportu za 6000 din

Montiram ga,spakujem sve ponovo i od tada bez greske sve radi.
E sad se javlja sledeci problem,kada sam ga uzeo on kao fabricki deo nema brojeve i oni se ukucavaju,ALI uvek ima ono ali.Sa njim sam samo dobio fiskalni racun i profakturu.Otisao sam prvo na tehnicki,zatim na vestacenje u 29.novembra i malopre bio u Ljermontovoj da mi daju nalog za ukucavanje brojeva.Kad kazu ne moze ovo da se odradi,jer nemam nikakvu carinsku deklaraciju za motor.Odem odmah u AP sport i oni kazu da istu nemaju,jer je taj blok ko zna kad uvezen i stoji u magacinu

Kazu pare hoce da vrate,ali deklaraciju ne mogu nikako da dobijem.Odmah mi napamet padaju jedno nedelju dana sto pod haubom,sto u kanalu,i da to treba ponovo da ide
Onako smoren,odem cisto da pitam da li moze da se ikako nadje drugi novi blok u Auto disku.Zovu jednog dobavljaca,kazu nema,zovu drugog,kaze moze da se nabavi,to je neki covek iz Novog Sada,koji licno ide u Rusiju po delove.Moze da donese drugi blok,sa regularnom carinskom deklaracijom,ali tek u decembru,tako da nemam druge i moracu da sacekam da donese.E samo da me jos posluzi sreca i da je taj blok iste boje kao i ovaj sto je vec na autu i da lepo ne moram da ponovo menjam blok,nego da ovima iz Ap-sporta vratim taj novi blok sto ce stici,jer sam ovaj bas lepo sredio,nigde nema kapi ulja

Udavih ja polako sa ovom pricom
Jedna pozitivna stvar je da sam konacno nasao limara da uradi ovu moju limariju,kucni prijatelj mog drugara,koji je njemu radio jednom vrata na Rivi,odradio je bez greske.Covek radi u jednom limarskom servisu ispod Mostarse petlje,a kod kuce ima celu aparaturu,mislim cak i komoru.Znaci,da mi zameni,izgituje,ofarba oba zadnja ruba,ofarba haubu 150 e,sto je stvarno drugarska cena,inace i on kaze da je realna cena takvog zahvata 250 e,ali za mene je toliko,i plus ima jos par mesta da sredi,na jednom delu je ulubljeno levo krilo i leva vrata i oba ona coska iznad stubova,ali za to cemo se jos dogovoriti,u svakom slucaju verujem da cu tu odlicno proci,i da se konacno malo vise vozikam,dosta je popravki

Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.