moja lajka 2106
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: moja lajka 2106
nema ljutnje, nista licno ali ne pada mi na pamet da editujem svaki tvoj post
j***** auto bez kardana
Sto bi rekao Vuk: Pisi kako govoris, citaj kako je napisano. 
Inace Lajka ti je super, cuvaj je, jer imas sta da cuvas. Zamisli samo za desetak i vise godina, kad te prodju godine u kojima hoces da stavljas AL-u felne, spojlere, eagle eye i sl
, tek onda bices ponosan na svoj auto i na sebe sto si ga sacuvao... Valjda???

Hvala Marko! 
ma sacuvacu je samo mozda ubacim plin posto nema vise ni ovog obicnog benzina (MB)izgled i to necu menjati...samo cu mu zvucnike promeniti jer radio koji ima neki iz 80 ih radi dobro samo zvicnici krce...ovako sam zadovoljan lajkom iso za bg 2 puta samo mi poziciono svetlo izgorelo 2 puta 
Imas da kupis aditiv za gorivo tj da napravis olovni , aditiv kosta oko 300 din a mesa se na 50 lit goriva.
Plin ne znam koliko ce ti se isplatiti , cene idu strasno gore.
Ja licno ne bih ugradjivao...
Plin ne znam koliko ce ti se isplatiti , cene idu strasno gore.
Ja licno ne bih ugradjivao...
`75 Lada 2101
pa nemam pojma ....ubacio sam plin ...sad cu da widim koliko se isplati...narawno da ga palim i wozim prwih 15 min na benz sa tim aditivom...ali kod mene na kesici od aditva pise da se mesa na 30 lit i kosta 398din znaci 400...to se nesto ne isplati koliko onda izadje litra ......
ne treba ti aditiv, to je za motore sa gvozdenom glavom. lada ima aluminijumsku.
j***** auto bez kardana
zaboriobo sam da kazem da sam uradio servis ulja filtera promenio kociono ulje i ulje u menjacu i diferencijalu...sve to sredjeno ispred kuce
onda sam poce oda se patim sa ventilatorom i jos se patim ali nece dugo da mi peva ima onu srednju plastiku da izvadim..;D
jer zna neko dali ima da se kupi tabla osiguraca za lakju ali sa ovim novim osiguracima posto malo vise zezaju kontaknti
pre svakog kretanja na put malo se procackaju svi pa onda ide ko metak 
inace preso sam sa lajkom 3500km za sad od kad sam je kupio
sad jos regler da stavim drugi posto prepunjava to je to
i dali neko zna kako saug da nastelujem posto mi ne radi kad povucem saug on radi na 1000 obrtaja ne znam sto...?
jer zna neko dali ima da se kupi tabla osiguraca za lakju ali sa ovim novim osiguracima posto malo vise zezaju kontaknti
inace preso sam sa lajkom 3500km za sad od kad sam je kupio
sad jos regler da stavim drugi posto prepunjava to je to
i dali neko zna kako saug da nastelujem posto mi ne radi kad povucem saug on radi na 1000 obrtaja ne znam sto...?
lep auto dobro ocuvan unikat, nisam video u zadnje vreme ovaj model u takvo lepom stanju svaka cast! inace ovi modeli kostaju u nemacku i do 12000 eura!
ima obicnu tablu osigurraca oni stari osiguraci..da unutar kabine tu gde se hauba otvara 
sad cu da okacim slike i da ako neko zna kaze sta je to
pise na njemu tiristor ili tranzistor i to druge lade nemaju tj barem ja nisam video to sivo...
sad cu da okacim slike i da ako neko zna kaze sta je to
ma nek kosta koliko oce...ja volim da kad putujem putujem komotno i da se ima mesta kao u ladi ili nekoj mecki vise klase....ali posto za to se nema para dobra je i ova 
nije na podaju sem ako ne nadjem neko resenje da uvezem novu 2106...posto u rusiji ima ...samo je to malo slabiji kvalitet ali ipak je zakon
nije na podaju sem ako ne nadjem neko resenje da uvezem novu 2106...posto u rusiji ima ...samo je to malo slabiji kvalitet ali ipak je zakon