Ako su creva vrela onda je to ok,i dalje kontrolisi klapne za topao-hladan vazduh.
Ako creva nisu ok,onda citaj sve ovo gore ponovo
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
kod mene je tako uradjeno, sa karburatora je uzeto grejanje isparivacaelektronicar wrote:mozda je bolje da se grejanje isparivaca izvede redno posle grejanja karburatora nego kao sto to mnogi rade paralelno grejanju kabine
Prvo izvinjavam se sto posle ovoliko vremena odgovaram na ovaj post, ali mislim da ce ovo nekome mozda nekad pomoci. Problem je bio sto mi je otisao dihtung glave. Sve se manifestovalo tako sto mi je grejanje u kabini radilo s vremena na vreme kao sto sam i objasnio. Zamenio sam termostat posto sam sumnjao na njega ali definitivno nije bio on posto se i dalje desavala ista stvar. Zatim smo moj kolega i ja (on je mehanicar) probali da izluftiramo sistem jer sam mislio da mi je mozda ostalo vazduha pri zameni antifriza, ali dobili smo razultat samo trenutno nekih 10-ak minuta i onda ista stvar. U medjuvremenu smo primetili da mi duva kompresiju u posudu za vodu (antifriz) ali jedva primetno i tu je bio kraj odnosno pocetak mojih finansijskih muka. Na kraju je glava skinuta, odnesena kod Cubija, odradjena i konacno vracena na svoje mesto. Svo to zadovoljstvo sa zamenom kaiseva, spanerom, semerinzima i svime ostalim je kostalo 120 eura, ali od tada greje kao blesavamilancheee wrote:Evo da ja ponovo aktiviram ovu temu, valjda ce neko primetiti post. Šta se kod mene tačno dešava? Primetio sam poslednjih dana da mi slabo redi grejanje, pri tom kazaljka od temperature motora je ispred one srednje crte i dalje ne ide, ali to je tako poslednjih godinu dana ( u sistemu je antifriz G 12 ). Gornje crevo sa hladnjaka je vruće pri radnoj temperaturi, a donje toplo. Primetio sam i da na ler gasu ventilator u kabini duva skoro hladan vazduh, a čim mu dam veći broj obrtaja počne da duva topao vazduh. Ja sumnjam na termostat, ali nisam siguran. Pomagajte ako neko zna u čemu je problem. Hvala unapred !
tesko objasniti bez fotografija. Zabica se skida u gornjoj zoni i pazi da ti ne pukne ta plastika ispod zabice da ne bi posle morao da menjas ceo ventil."Onomad" sam imao veliki zahvat koji sam slikao deo po deo, a tice se rasturanja konzole i menjanja malog hladnjaka. Ima dosta slika, mozda neka pomogne...elektronicar wrote: Hmmtesko objasniti bez fotografija.
Grejanje nije radilo, i ustanovim da je problem u sajli koja ne otvara/zatvara dovoljno ventil tople vode. Zabica na ventilu nedostaje, a sama sajla je van svog polozaja.elektronicar wrote:lose podesen buzir sajle za otvaranje ventila tople vode za grejanje kabine. Postoje zabice kojima se podesava polozaj buzira, a samim tim i sajle pa i koliko ce sajla u krajnjem polozaju da otvori ili zatvori ventil.