Cijene akumulatora u Srbiji

Moderators: dejca, Shone89, stalker92

Miljan
Automobil: Skala 55, Koral 65

Re: Cijene akumulatora u Srbiji

Post by Miljan »

Levi plus, po plusu se gleda uvek, i u katalozima je uvek obelezeno D+, L+.

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

@Gile_NBGD gde si video to staro za novo uz ustedu 30% ?
Nocas (izmedju 02-07h) ukrali mojoj zeni iz Z101 akumulator a imam par starih akumulatora u tavanu.
Strasno se osecam, ne mogu da opisem, kleme su odsrafili a onda cupali dok ga nisu iscupali a bio je fiksiran. Ne znam sta bih uradio tom lopovu da sam ga zatekao u zlocinu. Sto je najinteresantnije sve to su odradili pri svetlu ulicne lampe na sred ulice :(

Gile_NBGD

Post by Gile_NBGD »

Imas u bulevaru(tacnije na kraju ustanicke).Neznam bas kako se tacno zove ulica.A imas i na ledinama(ulica Surcinska).pre semafora levo,pise na tabli zamena staro za novo....

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

elektronicar wrote:@Gile_NBGD gde si video to staro za novo uz ustedu 30% ?
Nocas (izmedju 02-07h) ukrali mojoj zeni iz Z101 akumulator a imam par starih akumulatora u tavanu.
Strasno se osecam, ne mogu da opisem, kleme su odsrafili a onda cupali dok ga nisu iscupali a bio je fiksiran. Ne znam sta bih uradio tom lopovu da sam ga zatekao u zlocinu. Sto je najinteresantnije sve to su odradili pri svetlu ulicne lampe na sred ulice :(
To je neka lokalna ekipa. Pre jedno mesec dva su kolegama iz gsp-a i laste poskidali 10tak akumulatora na onom našem velikom parkingu, i ako nije neka uteha ljudima su sekli kablove tako da ni nakom kupovine akumulatora nisu mogli da teraju kola.

Post Reply