NOVE TABLICE

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Post Reply
atropin
Automobil: VAZ 2103

Post by atropin »

to je pocelo u bosni. lijepi se u gornjem desnom uglu (naravno sa unutrasnje strane). na naljepnici su perforirani brojevi koji oznacavaju godinu i mjesec registracije, odnosno do kada registracija vazi.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

da,pa ce i to da naplacuju prilikom svake registracije....koliko samo placamo za puteve,silne takse te ovakve te onakve,a sta dobijamo? Unistavamo kola na svakom koraku,da ne pominjem kvalitet benzina! :!:
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

Ma ja sam da se vrati Titova PETOKRAKA, tad su ljudi kupovali nova kola a sad registrujemo krseve, i drzava se pravi blesava samo uzimaju pare, izmisljaju nove tablice eko takse... Bas bih voleo da zabrane da se krecu vozila starija od 10 godina pa da vidimo ko ce da registruje kola, taman ih i ja ne vozio. Nego mi srbi mnogo mozemo da trpimo ali kad dodje i TRECI SRPSKI USTANAK... Mislim da je ovo sve zajedno sramota sta rade, gorivo 105 dinara, nove tablice, skuplje osiguranje, pa dokle bre vise. Ja predlazem da mi kao clanovi LADA KLUB SRBIJE uputimo jedno protestno pismo Vladi Republike Srbije da stane sa ovim kulukom na automobile. :-x :!:
Sledeci auto Priora coupe.

dejo

Post by dejo »

atropin wrote:to je pocelo u bosni. lijepi se u gornjem desnom uglu (naravno sa unutrasnje strane). na naljepnici su perforirani brojevi koji oznacavaju godinu i mjesec registracije, odnosno do kada registracija vazi.
e pa kod nas pametnjakovići ih sad lijepe sa vanjske strane
kazna ako je nemas 300 kn (cca 40 eur)
stvarno kretenski
sad kad grebeš led sa šajbe lako se ošteti (sreća kod mene nema bas puno leda i snijeg)
a i svaka budala može da ti je i odlijepi

vazman
Automobil: Lada 111+2103

Post by vazman »

dejo wrote:
atropin wrote:to je pocelo u bosni. lijepi se u gornjem desnom uglu (naravno sa unutrasnje strane). na naljepnici su perforirani brojevi koji oznacavaju godinu i mjesec registracije, odnosno do kada registracija vazi.
e pa kod nas pametnjakovići ih sad lijepe sa vanjske strane
kazna ako je nemas 300 kn (cca 40 eur)
stvarno kretenski
sad kad grebeš led sa šajbe lako se ošteti (sreća kod mene nema bas puno leda i snijeg)
a i svaka budala može da ti je i odlijepi
bilo je ovo i u SLO prije nekoliko godina... :) ovo je samo jedan razlog, da se uzme novac od naroda, ljudi su se bunili i ukinuli so ovo sranje. koštala je oko 4-5. eur. Ova naljepnica baš nije imala nikakvog značaja, ako su saobračajne dozvole obavezne.

A što se tiče registerskih tablica. Kad su dolazile nove "euro" tablice, kad smo ulazili u EU 2004 g. nije bilo treba starih promjenit sa novimi, a starih se ne može stavit na nov avto, zbog razloga što tablice nisu više vezane na vlastnika.
Image
"Službeno vozilo": Astra - čeka da bude zamjenjena sa Vestom :)
Ponosan vlastnik:
Lada 1500 SL/2103, g. 1979, certifikat oldtimera
Lada Riva 1600/2107, g. 1985, certifikat oldtimera

altinjanin

Re: NOVE TABLICE

Post by altinjanin »

pocelo je pocelo.... necu da razmisljam o tome,tek mi je u oktobru registracija,a da ce da nas sve to kosta ima da kosta :shoot

aleksa

Post by aleksa »

altinjanin wrote:a da ce da nas sve to kosta ima da kosta :shoot
Ma nek i kosta,al bar da su ih napravili kako dolikuje! :evil:

Tablice su tiha jeza... :angry

altinjanin

Post by altinjanin »

Pa...posto mi uvek pravimo,a nikako da napravimo da valja onda ti je jasno,kao sto kaze ''RADOVAN'' ''kopamo,a nikad nista neiskopamo''..ja cu ruske tablice da stavim :mrgreen:

aleksa

Post by aleksa »

Pocelo je... :)

Image

Image

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Ja sam auto registrovao u Oktobru i ne nameravam da menjam tablic sve dok ne bude zvanicno objavljeno da moraju da se promene !!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

IlijaGM

Post by IlijaGM »

do 2014. god moras da promenis i dokumenta i tablice

aleksa

Post by aleksa »

Tablice menjas prilikom prve naredne registracije! ;)

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

Raspitivao sam se danas za cenu registracije moje dieselke jer istice za koji dan 11.01. i zacudio sam se kako racunaju 4k dinara nove tablice i dokumenta. Ukupno za registraciju trebace mi 21k+ dinara. Obratite paznju kako pojedine agencije to ofrlje rade i ugradjuju se u cenu za svasta. Zasto odmah da radim vozacku dozvolu ??? Jos nisam ni LK ni pasos uradio a vec bi hteli da mi uvale novu vozacku :x
(Zamena LK je obavezna za sve gradjane do Jula ove godine, raspitivao sam se za penzionere sa trajnim LK i rekli su mi da je obavezna za SVE gradjane, i takav sam dopis dobio i od zvanicnih institucija - minist. na upit mailom)
Mislim da su najposteniji u AMS jer imaju odmah salter poste i sve zavrsite na istom mestu, cene usluga skromne i sve nekako izgleda postenije.

stalker92
Site Admin
Site Admin
Automobil: '81 Ford Taunus TC3

Post by stalker92 »

Ja sam vozacku izvadio pre 2 nedelje, starog obrasca naravno... :x Necu vaditi novu do te 2014. godine, nema sile... :P
'81 Ford Taunus TC3 1.6 L
'07 Zastava Yugo Koral In 1.1 DMB
'99 Peugeot 306 GTI-6
'02 BMW 330i E46
'04 Suzuki SV650

Post Reply