AL - Aleksinac
AC - Aleksandrovac
BP - Bačka Palanka
BT - Bačka Topola
BĆ - Bogatić
BU - Bujanovac
BČ - Bečej
ĆU - Ćuprija
DE - Despotovac
IN - Inđija
IC - Ivanjica
KA - Kanjiža
KL - Kladovo
KŽ - Knjaževac
KO - Kovin
LB - Lebane
LU - Lučani
NG - Negotin
PP - Prijepolje
PT - Petrovac na Mlavi
PŽ - Požega
RA - Raška
SA - Senta
SV - Svilajnac
SP - Smederevska Palanka
ST - Stara Pazova
ŠI - Šid
TO - Topola
UB - Ub
VP - Velika Plana
VL - Vlasotince
VS - Vrbas
VB - Vrnjacka Banja
Pa šta je tu čudno, pa ja sam u doba SCG dobio vozačku SFRJ (u međuvremenu smo bili i SRJ), tako da ovo korišćenje starih zaliha nije novina. Nego sve se nadam da će to ispraviti dok mi istekne registracija 15,01,2012
djape1977 wrote:jedino je sigurno da cemo menjati opet.
tablice nisu po EU standardu, ni sa starim ni sa novim grbom, i pre stupanja u uniju ce se menjati.
samo sto mi uniju necemo uci za 7 godina, a svakako dok ne priznamo ..... tako da ce ove tablice vaziti u punom roku trajanja. do 2018.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]
ma bas me briga,neka rade sta hoce,ja sam putovao sa starim tablicama pa niko mi nista nije rekao,a ako cemo tako pa i plavi pasosi jos uvek vaze,jednostavno receno,NE ZNA SE KO PIJE A KO PLACA!!!!!!! A sta ce na kraju od svega toga da ispadne to ni Bog ne zna............Meni je registracija tek krajem oktobra,a do oktobra ko ziv ko mrtav.......
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Ma, menjacu tablice ako treba svake godine samo neka daju dobre plate.
A to ce se desiti 2176 godine pa me zato zabo.. za grbove i štitove i orlove i za glupa Č,Ć,Ž,Đ,Š slova i za jos gluplja Y,W,X( nisam samo provalio da li imamo i slovo Q u kombinaciji ).
Sve su to teletabisi što bi rekao jedan moj dobri, stari drugar( a inače naš drug član ).
Kad pomenuste da slova Š,Đ,Ć,Č,Ž. Interesuje me kako ce neko poslati SMS da plati parkiranje, ako na mobilnom nema ''nasa'' slova? Na primer: registracija BG 123 ĐŠ i registracija BG 123DS. Ako neko ne moze na mobilnom da otkuca nasa slova, ispada da ce da plati parking i onome koji ima tablicu sa slovima koja on mora da koristi da bi otkucao svoju registraciju. Ispada da covek mora da BG 123 ĐŠ otkuca kao BG 123 DJSH. Glupost.
Dacic garantuje da se nece o5 menjati tablice,vec da ce se posto se izdele ove,poceti stampati tablice sa novim grbom i da ce jednako vaziti i jedne i druge i da nece biti menjanja.