Da li imate obicaj da vozite pod dejstvom alkohola?

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

savke
Automobil: Samara i Laguna

Post by savke »

Desavalo mi se da vozim pijan kada smo se vracali iz izlazaka, ali u poslednjih 7-8 godina, praktikujem da ukoliko vozim ni ne okusim alkohol. Tada sam bio mlad i lud i na svi srecu nikakvo sranje nisam nikad napravio vozeci pod dejstvom alkohola.

Kada treba da se ide negde, prvi sam koji cu se dobrovoljno javiti da ne pijam da bih mogao za vozim...
Samo zamisli da je svaki novi dan bolji nego juče a lošiji od sutra....!

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

da, ja cesto vozim pripit ali NE pijan! prijavite me! :D :D :D
moja Lada, gazi svakog gada...;)

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Deshava mi se uvek kad odem kuci i shto kaze Pedja manje se plashim !!!! :roll:
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

dris

Post by dris »

"Sale89bre" ne znam sta trenutno vozis ali tebi ne treba dati nista preko 100 KS, jer lako te auto ponese, pogotovo ako ti papucicu malko jace stisnes a ono ideee bre + alkohol, to je propast.

Nisam bio cvecka kada sam bio mladji, ali uvek po pravilu je bila noc i 20-30 km/h putem koji znam zmurecki odvozati, i nikada mi nije bilo svejedno.

Danas: jaaaako retko vozim u alkoholisanom stanju, znaci pivo ili 2 i to ako je put jednostavan (u smislu moj deo grada), a kada je motanje po centru u pitanju JOK NIKAD NE VOZIM. I DRUGARIMA SAM IZBIO IZ GLAVE IDEJU DA IZADJEMO DO GRADA MOJIM KOLIMA, POSTO NE MOGU DA GLEDAM KAKO SE DRUGI VOSTE DOK JA PUCKAM PRSTIMA - znaci taxi ili nikako.

s-lada

Post by s-lada »

moj muz kada planira da popi,je vodi mene da vozim kuci

djape1977

Post by djape1977 »

zezao sam se ljudi, jesam pravio razne gluposti kao klinac ali mi se vec godinama nije desilo da sednem za volan sa vise od dva pica u sebi.
j***** auto bez kardana

sale89bre

Post by sale89bre »

dris wrote:"Sale89bre" ne znam sta trenutno vozis ali tebi ne treba dati nista preko 100 KS, jer lako te auto ponese, pogotovo ako ti papucicu malko jace stisnes a ono ideee bre + alkohol, to je propast.
Ma vozim Ladu2105 tako da nema problema :)
Kad god sam vozio pijan nikad nisam prebacivao u cetvrtu i uopste nemam potrebu da divljam...
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)

Raziel

Post by Raziel »

ja imam pecat i na zadnjoj strani vozacke dozvole... to je neka posebna kategorija, ne brinite nije zabrana zbog 0.92 promila. kako li bas pogodi 92... ali lada je za sve kriva, kad sednem trezan pocne da svetli indikator manjka alkohola u vazduhu u kabini... znate onaj dosadni ding dong u 110-ci... :roll:
[url=http://www.limundo.com/ref/Raziel38/][img]http://www.limundo.com/fajlovi/BannerAff/Limundo-468x60.png[/img][/url]

dallape

Post by dallape »

Jednom sam, kod drugara na 18-om, sreca shto sam bio na 2 min od qce, inache bi svashata bilo... Rek'o sam sebi, kad vozim, vishe nikad ni kap alkohola... Ni kap!

2107

Post by 2107 »

Niti pijem, niti vozim :)

Deki_Zemun

Post by Deki_Zemun »

ja sam vozio i pripit i pijan i mrtav pijan i naduvan i pijan-naduvan!!!!!!i nikad mi nista nije bilo!!!vise se ne drogiram cisto da se zna!ako se vutra moze nazvati drogiranjem,ali nije ni bitno.cim me pice pukne u glavu,mogu da uradim svasta,da se pobijem,da muvam,sve ali da stisnem gas,NE!!!ne znam zasto ali cim sednem u auto pijan ja ne mogu da stisnem gas.jednostavno ne mogu.ubacim u trecu,na vrh gasa i lagano.nekad i zaboravim da drzim gas pa mi se auto ugasi :D !ali su zato oci uvek na putu,jer nikad ne znas sta moze da izleti ispred tebe.jednostavno nemam MUDA da dodam gas kad sam pijan.samo znam da je to dobro!i jedino pravilo koje imam kad sednem u auto a pijan sam je:vazno je da stignem kuci a kad,totalno nebitno!eto pa me sad bacite na robiju!!!! :D :D :D

buzald

Post by buzald »

sinoc sam bio u kotezu kod prijatelja i gledao utakmicu. popio 2 kratka viskija i jedno pivo. u 10 prestao piti. u 11 krenuo kuci. u kotezu me zaustavi policija pita jesam li pio.ja razmisljam ako mu kazem da nisam mozda me i pusti i ja kazem nisam. kaze on aj da duvas. ja izadjem vani on mi trazi saobracajnu ja mu dam, pita jesam li kad duvao (nisam nikad), ja kazem jesam. kaze aj da duvas. ja dunem i cekam. dok cekam nije mi svejedno, ali sasvim resen da vidim koliko ce mi ocitati posle popijenog viskija i piva i da snosim sve posledice. i on izbaci 0,08. posto nisam znao kako se tumaci njegov displej pitam je li to 0,8 ili 0,08 (svasta) tj. pitam je li to dozvoljeno. kaze on to je 0,08, to je nista. dovidjenja. dovidjenja. jeo sam posle pica i neku tortu. moguce je i da je u njoj mozda bilo malo neceg alkoholnog.
moje pravilo je i dalje: jedan sat pre voznje ne pijem sigurno. ako sam popio vise od 3-4 piva onda bar 2 sata. uostalom mogu da osetim da li sam sposoban za voznju.
cak i veceras sam osetio manjim, sasvim malim delom da je alkohol ostavio traga u mozgu. kako li tek izgleda u mozgu kad imas preko 1 promil alkohola, 1.86, 2.20?

ImageImage
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]

sale89bre

Post by sale89bre »

2 promila ---> ISPIRANJE :roll:
Nisam majstor da napravim bure, al sam majstor da osvajam cure :)

atropin
Automobil: VAZ 2103

Post by atropin »

Deki_Zemun wrote:ja sam vozio i pripit i pijan i mrtav pijan i naduvan i pijan-naduvan!!!
po koordinaciju pokreta i planiranje pokreta trava nema veci stetni uticaj ukoliko uopste i ima. cak tvrde da je voznja i poboljsana zbog povecane koncentracije vozaca. ipak, ne bih se mnogo oslanjao na to, jer nije nemoguce, a narocito po mraku, da zbun ili neki predmet kraj puta protumacis kao covjeka koji se sprema da predje cestu ili slicno. ipak trava ili hasis (ista stvar, tetra-hidrokanabinol) su halucinogeni.
kombinacija: trava + alkohol = ne moze gore za voznju.

aleksa

Re: Da li imate obicaj da vozite pod dejstvom alkohola?

Post by aleksa »

Ja sam zadnjih par godina skroz "pod kontrolom"! ;)

A nekad,bolje da ne pricam... :oops:

Post Reply