Lada 2104 Twincam by djape
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada 2104 Twincam by djape
razlika u potrosnji nikakva. dosta je teza na volanu sa 205.
vec smo o tome tupili mnogo puta ali pre nekoliko godina je michelin radio testove na tu temu. u idealnim uslovima, na test stazi, isto vozilo, identican model guma, ispitivano na putnickim i teretnim vozilima, i ako se dobro secam, razlika je oko 1% po cm sirine po osovini. u prevodu sa 175 na 205 trosi 6% vise sto je u realnim uslovima nemerljivo. iz mog iskustva je upravo tako. nemerljivo mala razlika.
sto se tezine na volanu tice, ima puno stvari koje se mogu uraditi da se lada olaksa na volanu a neke od njih sam i ja radio pa ako procitas temu od pocetka videces vec...
vec smo o tome tupili mnogo puta ali pre nekoliko godina je michelin radio testove na tu temu. u idealnim uslovima, na test stazi, isto vozilo, identican model guma, ispitivano na putnickim i teretnim vozilima, i ako se dobro secam, razlika je oko 1% po cm sirine po osovini. u prevodu sa 175 na 205 trosi 6% vise sto je u realnim uslovima nemerljivo. iz mog iskustva je upravo tako. nemerljivo mala razlika.
sto se tezine na volanu tice, ima puno stvari koje se mogu uraditi da se lada olaksa na volanu a neke od njih sam i ja radio pa ako procitas temu od pocetka videces vec...
j***** auto bez kardana
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
kako lanac sad sluša?
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela
za sad radi. verovatno bi trebalo ovih dana da ga cisto iz preventive dotegnem. nego curi ulje KROZ zatezac lanca
j***** auto bez kardana
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
kroz onaj mali srafcic,da tu je i meni davno kapalo ulje,slusa lajka,nema sta,ne daj se Djape 
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
djape svaka tebi cast sta si sve prosao sa ladama to niko nece proci
a tek ovo u rikverc 100 na sat i to no coment 
inace ja mislim da treba da ubacis 2.0 u bolju ladu neku i da cepas dalje
owu ostalo na standrard i prodaja 
vidim da si majstor neki pa sigurno znas gde se u srb moze kupiti original alat unior? imam neke alate ali fali koje pa da kupim..kupio sam kao neke unior hrom vadioum pukle do si reko keks.
inace ja mislim da treba da ubacis 2.0 u bolju ladu neku i da cepas dalje
vidim da si majstor neki pa sigurno znas gde se u srb moze kupiti original alat unior? imam neke alate ali fali koje pa da kupim..kupio sam kao neke unior hrom vadioum pukle do si reko keks.
procitaj pazljivo unazad temu, kupio sam drugu lajku i to sto kazes je u procesu nego mi kola bas nisu mnogo visoko na listi prioriteta u posladnje vreme.
Unior original imas gde god oces ali nije bas dzabe. tipa kljesta (kombinirke) kostaju 20tak evra ali ja nisam uspeo da ih unistim vec 10 godina. samo nemoj da kupujes po buvljacima
Unior original imas gde god oces ali nije bas dzabe. tipa kljesta (kombinirke) kostaju 20tak evra ali ja nisam uspeo da ih unistim vec 10 godina. samo nemoj da kupujes po buvljacima
j***** auto bez kardana
Unior original imas u Merkuru,ali kao sto Djape rece,ni malo nije jeftin.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Djape,da li si jos zainteresovan za one fele?
pa da, poslao sam to P.P.
iskopaj mi broj i/ili emal prodavca, kontaktiraj ga, da se organizujemo oko toga...
iskopaj mi broj i/ili emal prodavca, kontaktiraj ga, da se organizujemo oko toga...
j***** auto bez kardana
Izvini stvarno,nisam ni pogledao na pp! 
da znam da unior ima cenu ali kad ga kupis vise ne mislis
imam ceo komplet njihoh cela ona plava kolica puna alata
to sam uzeo preko jednog nemca tj moj cale pre nekih 10-15god i jos radi sve....meni samo fali koji alat jer imam pametnog burazara pa ne znam gde su a ocu da kad krenem da radim lajku da imam sve od toga da se ne cimam oko toga 
na buvljaku sam od alata kupovao stare zardjale ureznice i to jer su to ureznice a ove nove su urezes 2 navoja pa bacas
inace video sam da imas 2 lajke iste (jedna nema crnu haubu) i video sam da si imao malo udesa i to
nisi reko kako si resi...ako ti treba pomoc advokata javi se
(onako drugarski) ne da uzima pare ....i vidim da si ti kao ja
kupio si ti auto a ne on tebe pa da ga ribas itd
bas kako kazes ako ce da vuce cement onda ima da vuce cement 
na buvljaku sam od alata kupovao stare zardjale ureznice i to jer su to ureznice a ove nove su urezes 2 navoja pa bacas
inace video sam da imas 2 lajke iste (jedna nema crnu haubu) i video sam da si imao malo udesa i to
e pa ta sto nema crnu haubu je buduci DOHC.
udes? jos se vuce po sudu. ako te ne mrzi da ides u suboticu za svako rociste...
udes? jos se vuce po sudu. ako te ne mrzi da ides u suboticu za svako rociste...
j***** auto bez kardana
nisam ja advokat 
matori je ....medju naj boljima u srb
pa idem sad u pon u suboticu....ako oces poslacu ti br na pp pa se ti snjim izdogowaraj?
matori je ....medju naj boljima u srb
pa idem sad u pon u suboticu....ako oces poslacu ti br na pp pa se ti snjim izdogowaraj?
@svabazr
Neko je vec pomenuo,ali daj stavi malo znake interpunkcije i velika-mala slova,stvarno je malo konfuzno citati tvoje postove,bez ljutnje
Neko je vec pomenuo,ali daj stavi malo znake interpunkcije i velika-mala slova,stvarno je malo konfuzno citati tvoje postove,bez ljutnje
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Ok
Sledeci put cu se pobrinuti za to
Sledeci put cu se pobrinuti za to