Kalina ili Logan ???

Moderators: BokeYGTi, vaz_mashina

vladista
Automobil: Lada Niva 1.7

Re: Kalina ili Logan ???

Post by vladista »

Pa ako vozi otvoren put,ne divlja,uz redovno odrzavanje i zamenu ulja moze i 1 000 000 km preci.....Ja svojevremeno dok sam jurio 110-ku da kupim naleteo sam preko oglasa na Taxistu iz BG kaze mi 110-ka 1.5 8v mu presla 340 000km a na 10 000km mu svuce ulje na pola izmedju oznaka meraca od max ka min.Kaze tako kako ju je kupio trosi ulje...od zamene do zamene... Ja bih se pre odlucio za Ladu niko ne pominje segment udobnosti...Dacia je kao prikolica udobna ,pogotovo na pozadi-licno se uverio...

svabazr
Automobil: lada 2106

Post by svabazr »

Ne vozim ja taj auto nego cale....i dosta putuje skoro da je vise u kolima nego kuci i svaki dan se vozi auto tako da....ovaj moj ne ide na plin samo ne benz nema potrebe malo jede benzina.

lengenda
Automobil: Dacia Sandero

Post by lengenda »

Интелект не може да се глуми. То је ипак наш терен.

bakivet
Automobil: l 110 8v

Post by bakivet »

Vozili se supruga i ja koleginim Meganom ,pozadi. Kod nas (u ostale segmente kvaliteta ne zalazim) , na zadnjem sedištu ima više mesta.
Mogu da zamislim teku Loganu.
Neznam šta je taksista radio sa lajkom i koje ulje koristi. Ja godinama "cepam" Valvoline i nivo ulja do 10000 ne mrda. Razumeo bih , samo, čoveka koji ima lovu da investira u Dačiju sa dizel motorom. Mislim da je to ok. Ostale varijante Dačije smatram smešnim.
http://www.palvet.webs.com/

Post Reply