Lada 110-Indjija
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Lada 110-Indjija
Ne koci ti jednako prednji desni i levi,zato i tolika razlika kod plocica.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
To se tebi odvojio kočioni sloj, nemoguće da se obe pločice ovoliko istroše a da ne pišti jedno tri meseca.
Verovatno čuveni "original" kvalitet pločica.
Kad zameniš pločice oteraj na tehnički da ti premere kočenje, ako je razliak osetna onda je ko što Pera kaže, e sad što je tako... zaribali cilindri, negde zapušen vod, otišao glavni kočioni...
Verovatno čuveni "original" kvalitet pločica.
Kad zameniš pločice oteraj na tehnički da ti premere kočenje, ako je razliak osetna onda je ko što Pera kaže, e sad što je tako... zaribali cilindri, negde zapušen vod, otišao glavni kočioni...
Bas cu da odem negde na proveru ovih dana,da vidim kako koci! 
Osjetio bih na volanu da jedna strana jače koči.
Voziš recimo nekih 50-60 km/h na ravnoj dionici, lagano pridrzavas volan i kočiš.
Provaj jednom malo jače jednom malo slabije kočiti.
Ukoliko jedna strana koči dosta većom silom od druge auto bi ti trebao "vući" u tu stranu koja jače koči.
Meni se jednom desilo na W123-ci da prilikom kočenja vuče u desnu stranu.
Skinem točkove, na desnoj strani sve u redu dok na ljevoj cure kočiona kliješta. Kočionog ulja i prašine se skupilo na disku i pločicama.
Na Mercedesu je odlična stvar sto ima senzor potrošenosti prednjih disk pločica.
Obična žica koja je uštekana u disk pločicu i nakon sto se pločica istroši nešto više od 2/3 žica se dotakne diska ostvari kontak i svijetli lampica na instrument tabli.
Voziš recimo nekih 50-60 km/h na ravnoj dionici, lagano pridrzavas volan i kočiš.
Provaj jednom malo jače jednom malo slabije kočiti.
Ukoliko jedna strana koči dosta većom silom od druge auto bi ti trebao "vući" u tu stranu koja jače koči.
Meni se jednom desilo na W123-ci da prilikom kočenja vuče u desnu stranu.
Skinem točkove, na desnoj strani sve u redu dok na ljevoj cure kočiona kliješta. Kočionog ulja i prašine se skupilo na disku i pločicama.
Na Mercedesu je odlična stvar sto ima senzor potrošenosti prednjih disk pločica.
Obična žica koja je uštekana u disk pločicu i nakon sto se pločica istroši nešto više od 2/3 žica se dotakne diska ostvari kontak i svijetli lampica na instrument tabli.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
imaju taj indikator istrosenosti plocica lajke serije 11x
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Proverene kocnice i u svakodnevnoj voznji i na valjcima,sve funkcionise kako treba
,jedino zadnji desni tocak malo slabije koci,al sredicemo. 
- altinjanin
ma uzivaj,i meni je tako,koci ko zmaj! 
nije valjda da se prodaje lajka? 
Ma stoji u oglasima vec duuugo,pa cemo videti sta ce biti.svabazr wrote:nije valjda da se prodaje lajka?
kakvo interesovanje vlada,ima li kupaca?
Sto se tice poziva ima ih (za mene) iznenadjujuce puno.IlijaGM wrote:kakvo interesovanje vlada,ima li kupaca?
A da vidi auto doslo je njih troje,al su samo uspeli da mi dignu pritisak sa njihovi "kombinacijama".
pa jel ti vredi da prodas za 2.500e?
pa gledam ja oglase ponekad pa sam video poznate slike iz njive :DD to ima i na forumu...pa zato pitao
pa gledam ja oglase ponekad pa sam video poznate slike iz njive :DD to ima i na forumu...pa zato pitao
Ne znam ni jasvabazr wrote:pa jel ti vredi da prodas za 2.500e?
Mislim da je to neka realna cena.
- altinjanin
kakva promena??? nema promene Alexa!!!

nije valjda da i ti prodajes ladu i kupujes neku drugu marku?