moja lajka 2106

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

svabazr
Automobil: lada 2106

Re: moja lajka 2106

Post by svabazr »

ne znam ja za te topole :)
za black hors sam siguran da je bolji od vate i tih ...jer imam iskustva od pre sa njima a za to koji kako upadne pa zato akd kupujes akumulator gledas kad je proizweden ako je mator wise od 2 meseca ne treba uzeti taj...moj je naprawljen 7 dana pre nego sto sam ga kupio...

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Ja imam " Toplu " vec 2 godine lepo radi i to ovu zimu auto nije neshto preterano vozen , vishe je bio parkiran a temperature non stop ispod " 0 " tako da lepo drzi struju uvek sam mislio da ce crknuti !!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

dejo

Post by dejo »

I ja preporučujem Topla akumulatore.
Najbolje iskustvo sam imao sa akumulatorom Munja Zagreb.
Ovi Bosch, Varta i ostali renomirani brendovi vrlo lako mogu da su lažnjaci, a ako i jesu originali često nisu A kategorije za ova naša tržišta.
prijatelju je bosch crko nakon godinu dana i nisu mu ga htjeli zamijeniti iako je garancija dvije godine.
kao oni su ga poslali na testiranje i sve je ok s njim mada nije htio upaliti auto.
Istina ascona dizel mu jutri ne pali nesto veselo al nakon sto je stavio toplu pali.

svabazr

Post by svabazr »

ako je auto dizel i ako je je pre toga lepo radio morada upali...meni tamic na minus 20 upali na pola zuba...dobra nafta ispravni grejaci dobar akumulator (black hors 180Ah) :)
danas mi spala lajka sa dizlaice pukla ona cev sto drzi dizalicu otislo malo boja sa ruba brednjeg i spoljstio mi donju lajsnu gde ima ta lajsna da se kupi?
najverovatnije lajka ide na rasturivanje pa na otpad ili ce biti rasturena za delove....uzecu drugi auto ne vredi se snjim zezati em resio struju puko dosta para sad ovo pa sam mu stavio polovne kugle pa nov akumulator pa ovo ono pa opet treba na patos da stavim plastobit na par mesta puko
mnogo me razocarala sad....

svabazr

Post by svabazr »

Image

Image

djape1977

Post by djape1977 »

pa dobro, nije kraj sveta, ogrebao si krilo, jaka stvar. sad si bar naucio da ta fabricka dizalica nije ni za k****. kupi krokodilki hidraulicnu, imas je u metrou za par hiljada din i dizi auto kako treba, pod zadnju osovinu, traverznu ispod motora ili prednju viljusku pa ti vise nece padati
j***** auto bez kardana

Ajvanho
Automobil: Lada 111 1.5 16v

Post by Ajvanho »

kosta978 wrote: Tako da nema pravila, kako ti se zalomi
Pa to si mozda u pravu. Ja sam akumulator vec morao da punim a ima manje od godinu dana - možda 6 meseci kako sam ga kupio.
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.

svabazr

Post by svabazr »

djape spominjes onu dizalicu sto stikas gore dole pa se dize? :D uzeo sam to danas u metrou 2 komada i uzeo sam dizlacu za tamic posto moja trokira a ono za servis traze cenu skoro nove..
a i ono pravilo da kad dignes kola lepo metnes ispod neki panj ili nesto...
e to krilo da ispravim tj da ofrabam jer to moze ono iz auto laka boja a da se ne primeti mnogo ? lajnsu cu da ispravim tj limar ce to da mi sredi a da ne osteti hrom...

djape1977

Post by djape1977 »

lepo, sad tu fabricku dizalicu ostavi u garazi da stoji a hidraulicnu stavi u kola.

to je valjda aluminijumska lajsna, samo treba ispraviti plasticnim cekicem na podlozi od mekog drveta i nece se videti.
krilo sprejem neces nikad potrefiti da se ne vidi. samo natapkaj bilo kakvu belu boju cetkicom ili sundjerom da ne rdja i to ti je to, pa kad budes radio auto, uradice se i to
j***** auto bez kardana

svabazr

Post by svabazr »

znaci nije da je mnogo skenjano da pocne da truli ko svaka lada?
posto moja bas nema nista rdje.....a ne bi zeleo da je ima jer je to kao rak :)
stavio sam vec tako jer ona nije ni za k....dizlica a to sprejom ne znam porbacemo pa cemo da vidim prvo na parce lima pa posle na kola...

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

mislim da sam video tvoju lajku sinoc ispred duge kad sam se vracao kuci. sedela je neka devojka na suvozacevom mestu...odlicna je!
moja Lada, gazi svakog gada...;)

svabazr

Post by svabazr »

xaxaxa to je ta lada :D inace to mi zena...iso sam po pljeskavice pa ona sacekala xD
odakle si ti ? pusti mi br u inbox pa da se vidimo :)

tommy
Automobil: LADA 2109 '93

Post by tommy »

sad sam u zr zbog praznika inace sam u ns! imas broj ovde ma forumu u "pomoc na putu"! vikendom kad sam tu radim u lavli dzavliju, to ti je preko puta partizana, gde je ranije bio sezam, pa navrni na pice!
moja Lada, gazi svakog gada...;)

svabazr

Post by svabazr »

aham to novo mesto...e ja sam na suvom mostu uglavnom naravno lajkom xDD pusti br na pm....ides lajkom tamo? posto uglavnom preko puta na parkingu vidjam jugice sa svetlecim retrovizorima xDDDDDDDDD

svabazr

Post by svabazr »

evo novi amortizeri neki zuti xD i malo slike posle pranja :D
Image

Image

Image

Image

Post Reply