Ulje oko svecica, 1.5 16v
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Re: Ulje oko svecica, 1.5 16v
Nisam ni ja znao razlog dok nije pukla (a ne znam ga ni sada), ali opet s druge strane, svi majstori i prodavači (rezervnih dijelova) su komentirali da do tada još nisu imali takav slučaj i da još nikada nisu naručivali novu glavu. Izgleda da je moja prva, pa valjda neće tvoja biti druga 
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
- letnjikovac
Vozio sam danas oko 300 km i nema ni kapi ulja koliko sam video, e sad vozicu jos ovako pa cu videti da li ce se nakupljati i u kojoj meri!
Ja sam preproslo leto predihtovao glavu. 16v glava nema dihtunge, vec dekle imaju direktne kontakte metal na metal.
Posle rastavljanja (ima dosta srafova) potrebno je odmastiti delove glave i ocistiti ostatke silikona, naneti novi i stegnuti. Ja sam stavio Victor Reinz crni silikon, i za sada motor odlicno dihtuje.
Posle rastavljanja (ima dosta srafova) potrebno je odmastiti delove glave i ocistiti ostatke silikona, naneti novi i stegnuti. Ja sam stavio Victor Reinz crni silikon, i za sada motor odlicno dihtuje.
Lada 111 1.5GTE 16v + BRC Sequent
- letnjikovac
Da li si to sam radio?Beagle wrote:Ja sam preproslo leto predihtovao glavu. 16v glava nema dihtunge, vec dekle imaju direktne kontakte metal na metal.
Nije to nikakav problem,bitno je dobro diht-sredstvo,ociste se lepo obe povrsine i stezati prema fabrickom redosledu i ne bi trebalo da bude problem.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.