Fiat 131 1600 cl '82.
Moderator: lengenda
Re: Fiat 131 1600 cl '82.
Svaka cast Djape za ulozeni trud!Ice on jos duuuugo!Posto se i ja spremam za slicnu investiciju mozes li mi reci koliko te je novca do sad izaslo i koliko mislis da ce te izaci na kraju?
otici ce oko 3500e ukupno. ide mnogo novih delova, komplet trapovi i kocnice, motor, enterijer...
za ladu sve to za oko 2000e
za ladu sve to za oko 2000e
j***** auto bez kardana
Hvala na odgovoru!Ja sam pogrijesio nisam u prethodnom postu napisao da me interesuju samo limarski radovi.Hvala unaprijed. 
ako nadjes nekog ko ce ti ovako detaljno uraditi limariju i zastitu, soma evra nije previse
j***** auto bez kardana
Ok.Hvala.Tako sam nesto i racunao! 
video sam auto uzivo i auto je kriminalno, perfektno odradjen
trenutno jedina dva projekta na domacem internetu koja me odusevljavaju su Pedjin Fiat i SERZAS-ova lada. toliko detalja, toliko paznje i razumevanja problema korozije da sam stvarno odusevljen.
inace Pedjin majstor je covek za svaku pohvalu. i ima svaku preporuku i sa moje strane.
trenutno jedina dva projekta na domacem internetu koja me odusevljavaju su Pedjin Fiat i SERZAS-ova lada. toliko detalja, toliko paznje i razumevanja problema korozije da sam stvarno odusevljen.
inace Pedjin majstor je covek za svaku pohvalu. i ima svaku preporuku i sa moje strane.
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
samo za Peđu 

Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela
131 racing 1600??? to italijani nisu zamislili. bio je 2.0 u originalu. nije bas morao da mu ofarba masku ali inace deluje ok.
j***** auto bez kardana
Re:
koliko sam video, na ardjenti je ovaj lim ispod torpeda dosta drugacije konstrukcije, ustvari koliko sam video bez skidanja torpeda da i nema tog lima. da li sam dobro video? jer je kod mene torpedo truo sa leve strane.
odavno nisam ovde izvestavao o napretku...
u svakom slucaju, limarija je zavrsena (najzad), kao i zastita. sve je odradjeno Wurth-ovim materijalima pa se nadam da ce i potrajati.
priprema za farbanje je u toku

u svakom slucaju, limarija je zavrsena (najzad), kao i zastita. sve je odradjeno Wurth-ovim materijalima pa se nadam da ce i potrajati.
priprema za farbanje je u toku

j***** auto bez kardana
odlicno odradjeno... sta si stavio od wurth-a? Fe protekt ili nesto drugo? za zavrsnu bi preprucio vosak iste firme u crnoj ili bezbojan, ima mogucnost samoisceljenja(zatvara sam eventualna ostecenja postepenim razlivanjem) mada mi se ovo cakli pomalo da nije vec stavljen.... 
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
hvala!
za vosak koliko ja kapiram, to bi trebalo posle farbanja, ima da se razliva na sve strane. mislim sa farbe cu ga i nekako skinuti gde iscuri ali sa spric gita verovatno nikako.
od wurth-a je isao
K+D po svim spojevima karoserije i varovima a kao zastita odozdo po patosu, kosevima itd njihova smola za zastitu na bazi kaucuka.
za vosak koliko ja kapiram, to bi trebalo posle farbanja, ima da se razliva na sve strane. mislim sa farbe cu ga i nekako skinuti gde iscuri ali sa spric gita verovatno nikako.
od wurth-a je isao
K+D po svim spojevima karoserije i varovima a kao zastita odozdo po patosu, kosevima itd njihova smola za zastitu na bazi kaucuka.
j***** auto bez kardana
da, onda vosak posle farbanja(iznutra u supljine i po patosu) i miran si dokle ga imas....
p.s. samo pazi da se ne zapuse rupe za drenazu ili ih posle procisti sa nekim drvcetom...
p.s. samo pazi da se ne zapuse rupe za drenazu ili ih posle procisti sa nekim drvcetom...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "