Misljenje za velicinu guma...
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
Misljenje za velicinu guma...
Fabricke su bile 185/65/14 a sad imam po odlicnoj ceni 185/60/14 pa me zanima misljenje za ovu velicinu.
Zašto krava pase travu? Jer nema ruku da smota...
- letnjikovac
Re: Misljenje za velicinu guma...
Kod mene su letnje gume 195/50/15 tako da slobodno mozes da stavis te gume!
TNX...pa nadjem kod lika ispod 20 evrova vode se kao polovne gume ali ono je glanc novo jbt a ne polovno,i to sve extra proizvodjaci. Letnja guma 185/60/14 za 18 E. Pa to nema nigde. Gledam Tigrove gume letnje oko 4.500-5.000 a ove kupim 2.5 za jednu. Malo li je na ovu krizu. Za resto para sto sam ustedeo cu da ga pocastim sa jednim lepim parom zvucnika i super svima.

- ivaan_pancevo
- Automobil: Samara 1,5 Sedan
To je super cena. Ima li i drugih veličina, možda bih i ja uzeo 2? Meni trebaju 13-ice...DEL_BOY wrote:TNX...pa nadjem kod lika ispod 20 evrova vode se kao polovne gume ali ono je glanc novo jbt a ne polovno,i to sve extra proizvodjaci. Letnja guma 185/60/14 za 18 E. Pa to nema nigde. Gledam Tigrove gume letnje oko 4.500-5.000 a ove kupim 2.5 za jednu. Malo li je na ovu krizu. Za resto para sto sam ustedeo cu da ga pocastim sa jednim lepim parom zvucnika i super svima.![]()
![]()
How can I be lost if I've got nowhere to go?
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
ma uzimaj,i ne pitaj,sve pasuje.to je sjajna cena
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
jos da nam otkrijes gde su to tako jeftine gume...
j***** auto bez kardana
Ima kod jednog lika u Novom Sadu. Preko brata sam cuo i ovih dana idem da pazarim sebi 4 komada samo ako je sve tako kao sto mi je pricao. Stvarno povoljno nema sta a sto se kvaliteta gume tice kaze mi da su kao nove,kao iz uvoza su...videcu i javljam kada vidim svojim ocima.
-
rascho
- Automobil: Lada 112 1.5 16V
Kod mene su originalne bile 185/60/14. Jedini problem je ako su ti stvarno bile 185/65/14, pa staviš 185/60/14, koje su malo manjeg promjera brzinomjer će ti pokazivati manju brzinu. Većina Lada već tvornički pokazuje manje nego što jeste, pa ako još smanjiš...
Ja sam zato povećao promjer da korigiram odstupanje na brzinomjeru. Ali što se tiče vožnje nećeš imati nikakvih problema.
Ja sam zato povećao promjer da korigiram odstupanje na brzinomjeru. Ali što se tiče vožnje nećeš imati nikakvih problema.
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
hmmm po ladi fabrička mera za 11x i 14 cola točkove je 175/65 ili 185/60... izgleda da stavljaju šta se stigne. Altinjanin vozi 185/65 i ko što kaže pasuje (nazad može da kači ako se natovari i imaju korube), ja vozam letnje 185/60 i pasuje bez problema samo je preporuka uzeti fenle od najmanje 5,5 cola širine, em su original ruske 5 cola em su jako loše pa su i iz fabrike nepravilnog oblika.
E da govori gde je taj tip da vidim šta ima, ne verujem polovnim gumama ali sam spreman da izvidim situaciju
E da govori gde je taj tip da vidim šta ima, ne verujem polovnim gumama ali sam spreman da izvidim situaciju
- altinjanin
Da,meni je kacilo nazad,pa sam skinuo korube,a kaci mi i napred kada smotam pun levi ili desni,ali malo
nista ne fali polovnim gumama. polovan michelin, goodyear, fulda je bolji od novog tigra. samo ima zlatno pravilo da se polovne gume kupuju iskljucivo sa montazom. kad je namontira ako nema problema bice ok narednih 20-30.000km.
j***** auto bez kardana
Bio sam danas sa bratom i sutra idem ujutro da ih uzmem,prva tura kaze da je skoro rasprodata jedino su ostale male velicine 145 i 155 a ove vece planule medjutim kako mi kaze stize novi kontigent za jedno 15-tak dana od novih 600 komada tako da ce biti izbora koliko hoces. Ja sam sebe snabdeo (nadam se)
a vi ostali se malo strpite.

- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Sve je polovno mačka u džaku, eventualno zimske kad se lakše vozi ali letnje nikad polovne ne bi uzeo.
A ti Del Boy ne reče GDE ?!
A ti Del Boy ne reče GDE ?!
odlicno, trebaju drugaru za pandu 155/13, daj broj telefona i adresu
j***** auto bez kardana
- altinjanin
da te gume nisu kod onog lika u Rumi,ili tu negde,taj kraj,neko je pisao o tome?