Altinjanin 112
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Altinjanin 112
pa,sta ga znam,barica svako jutro,otprilike dolijem na maximum,pa za 4,dana je na minimumu. dole u dnu hladnjaka curi,vlazno je i sve se sliva na onaj pleh.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
pa..sta ga znam,ujutru je barica ispod,otprilike svaki 4 dan dolijem na maximum,pa ga spusti na minimum,vlazan je i sve kapa na onaj pleh,kontra strana u odnosu na ventilator,u uglu dole.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
nije to ni strašno, litar vode za 4 dana. Probaj da sipneš to ili snimi odakle tačno curi, možda šelna popustila a ako nije strašno može i da se krpi.
Mada u principu bolje zameniti. Mada ima i majstora koji dobro krpe.
Mada u principu bolje zameniti. Mada ima i majstora koji dobro krpe.
- altinjanin
ceka me put,tako da bolje da zamenim,pa sam miran,hvala na informaciji
- altinjanin
za petak zakazan servis,zamena hladnjaka,55e i 15 ruke,kucnem i slikam kad odradim.
- altinjanin
Evo da referisem,bio jutros na servisu,hladnjak nisam menjao,naime pratim zadnja 2-3 dana i nema nista,niti curi,medutim jutros primetim par kapi na betonu,nista strasno,ali reko da vidim sta dalje,sipao sam ono sredstvo za zaptivanje hladnjaka/wurt/ cini mi se,i odradio po propisu.Bolje da prvo probam ovako,pa sad ako bude i dalje sve vise curilo,onda menjam,Hvala Bruyouni na savetu ,uradio sam tako,ipak je razlika 470 dinara za taj aditiv nego kesirati 7000,tako da mi je malo laks
e. kad sam vec tu,promenou gume,letnje napred,trap proveren,da napomenem da je u savrsenom stanju,proverio kaiseve,nosace,i to je to,sipao benzin za 2000,i od mene dosta,spremna ljka za put. 
- bruyoni
Nisi trebao celu bočicu sipati, trebao si pola ili manje čisto da ne kruži mnogo te tečnesti po sistemu da ne začepi neki kanal.
- altinjanin
pa da ga jbm...valjda nece,pise tako,i rekli su mi,pratim narednih dana pa cemo videti,ali svakako ako bude nastavilo vise i vise morace zamena.
- altinjanin
Sutra na put krecem,vikend,cela Djerdapska klisura,do Kladova,pa cemo malo i preko do Rumunije,na koje rumunsko pivo
bice slika,pa stavljam kad se vratim.Juce izvadio medjunarodnu dozvolu i zeleni karton,natankovao lajku,gume proverio i toliko od mene. 
- Ajvanho
- Automobil: Lada 111 1.5 16v
Jel se promenio obrazac međunarodne dozvole? Ja sam izvadio prošle godine u AMSS, žuta, duplo većeg formata od obične dozvole. Trebalo bi da važi tri godine.
Kad ništa ne pomaže - pročitaj uputstvo.
- bruyoni
Ma tragikomedija sa tim međunarodnim i našim dozvolama. Bila prvo priča kako će ove nove moći da se koriste van Srbije i da neće trebati međunarodna a sad se javio neki iz AMSS da ne da treba međunarodna već treba i neka potvrda jer na ovim novim ne pišu moguće zabrane pa će za onog ko ima novu dozvolu međunarodna biti skuplja za cenu te potvrde, nešto ispod 500din ako sam dobro shvatio
- altinjanin
Zuta,velika,3 godine vazi,da 2000 din. A ko ima nove tablice i novu saobracajnu mora prvo u sup,da plati potvrdu 500 din da nema zabrane itd,pa tek onda moze da vadi posto na novoj saobracajnoj nema taj podatak,juce sam pitao...eto koja zajeb....
- altinjanin
E,evo i mene,vratih se sa puta,kao sto sam ranije rekao bili smo draga moja i ja u Kladovu u hotelu Aquastar na pruzenom vikendu od petka do ponedeljka. Pa da pocnem,sto se tice puta sve je proslo u savrsenom redu,lajka je harala ko blesava djerdapskom klisurom. Put od Pozarevca do Golupca je losiji,dosta je krpljen i ima puno blata posto traktori stalno sa njiva izlaze na asfalt.kada se spustite do Dunava,tacnije do Golupca krece djerdapska magistrala,koja je za divno cudo u dosta dobrom stanju,ali ima jako puno odrona,kamenja,i stena po magistrali,zaista je opasno ako malo brze uletite u krivinu,ili izlaz iz tunela. Stavicu i sliku da vidite cega sve ima na putu. priroda je prelepa,golubacka tvrdjava,zidine,i krece zatim par uspona 10 posto je uspon,put je dobar,nema udarnih rupa,a nema ni policije,ja nisam sreo ni jednu patrolu,osim granicne patrole.kladovo kao mala varosica,gradic je zaista miran,lep,nema guzve,malo ljudi,zaista da se lepo odmorite i opustite. Sam hotel je zaista fenomenalan,fensi,4 zvezdice,spa,jacuzzi,sauna,bazen,lepo sredjeno,cisto,klopa sjajna..Zatims mo u suboto krenuli na izlet u Rumuniju,preko brane Djerdap je prelaz,Dunav talasa kao okean,duva jak vetak i voda na staklo pada,ali zaista je lep prizor. Isli smo u Drobetu- Turnu Severin,grad na obali Dunava,pa sta da kazem ,miran gradic,2 velika bulevara,lep parkic,zelenilo,ali nista specijalno,kupili rumunsko pivo,i to poozamasnu kolicinu,i fantu od sumskog voca,posto to nisam nikad ni video ni cuo.I tako sve u svemu lepo smo se proveli,odmorili,malo pobegli iz grada ali i iz zemlje,a evo i par slika
- altinjanin
- (V)lada
- Automobil: Lada 112 16v
И екстра је што си украсио шоферку с још једном вињетом...
Ал она каменчуга сунце ти јеб*м!!!
I ekstra je što si ukrasio šoferku s još jednom vinjetom...
Al ona kamenčuga sunce ti jeb*m!!!