Felnu-e za Ladu 110
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Felnu-e za Ladu 110
Ljudi ako ima neko bar jednu dobru felnu za Ladu 110 ili Samaru kupujem,moze i vise od 1,al jedna mi je neophodna-znaci kao fabricke,ne ALU.
Re: Felnu-e za Ladu 110
to ise kao za ove stare lajke? ako je to isto imam komplet guma i felna...
Nisu iste felne,mogu da se montiraju,ali mislim da je onda tocak vise uvucen ka sredini auta,ispravice me vec neko.
Tesko to da ima neko ovde,jer je prilicno potrebna i deficitarna roba
Ja sam imao sa stare samare 3 komada i sve sam ih bacio,mislim mogle su da sluze za prvu pomoc,cak nisu ni mnogo korodirale,ali je svaka bila deformisana i tresla.
Tesko to da ima neko ovde,jer je prilicno potrebna i deficitarna roba
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
Trebaju mi 13"-ako bi uzeo 14" morao bih da kupujem i gume...Ne mogu od starih lada-samo od Samare,na starim ladama je upustena sredina felne dosta vise nego na Samarinim felnama... Kako se to iskrivilo to je za nepoverovati,kad bi mogla neka tvrdja felna od nekog auta...
MOZE I 14"...
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
imam u tavanu neke samarine felne na kojima su gume jos uvek napumpane ali su same gume vec istrosene ili pri kraju.
Ne znam sta da ti kazem jedino da navratis na kafu i da pogledas.
Same felne ovako na prvi pogled ne izgledaju lose.
Mrzi me da ih sam hvalim ili kudim najbolje da navratis i pogledas.
Ne znam sta da ti kazem jedino da navratis na kafu i da pogledas.
Same felne ovako na prvi pogled ne izgledaju lose.
Mrzi me da ih sam hvalim ili kudim najbolje da navratis i pogledas.
imas kovane ruske od lake legure(ima test kada je opice presom od 10 tona jedva da se pokrivi falc) za oko 160 evra po komaduvladista wrote:Trebaju mi 13"-ako bi uzeo 14" morao bih da kupujem i gume...Ne mogu od starih lada-samo od Samare,na starim ladama je upustena sredina felne dosta vise nego na Samarinim felnama... Kako se to iskrivilo to je za nepoverovati,kad bi mogla neka tvrdja felna od nekog auta...
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "
Nista im ne fali,ja sam ih uzimao.
Imam ih 8,4 za zimske i 4 za letnje,samo jedna je bila jednom iskrivljena i to je bila bas muska rupa u pitanju,a ovako obicne rupe i ne racunam,a ne tresu uopste,u teoriji bi vec trebale da budu za bacanje,ali u praksi mene odlicno sluze,a sa tim stvarima ne volim da se igram.