Kupio bi ladu rivu sa povoljnijom cenom,ili samo skoljku mada moze i samo zadni deo od stubica soferke pa pozadi(posto predni kraj vec imam)ili ako bi menjao mog mercedesa 123 200d u odlicnom stanju,za dobru registrovanu ladu,ako znate za nesto javljajte.
moja samara benzin/TNG je na prodaju ako si zainteresovan za tako nesto. phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=3737
Registrovana je do septembra i ima atestiran TNG do juna 2014. Mercedes bi mogao u trampu samo kao pokusaj da se brze dodje do novca jer mi mercedes nije po imidzu. Cilj mi je da uzmem neku jeftinu ili havarisanu Ladu iz serije 11x pa da u nju ubacim dieselku 1,5 kao na mojoj samari diesel (phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=3760 ) tako da je sve usmereno ka tom mom novom projektu.
Sta znam,ja sam je platio 1100 evra predprosle god.,posle sam za 300 evra uzeo jos jednu izlupanu 123-ku cisto da imam za delove,i iz nje izvadio komplet mehaniku(motor,menjac,trapove,kocnice.......) vozio sam je do januara kada je istekla registracija,vodi se na mene,inace je limariski perfektna,motor dobar,trapovi dobri,iz nju idu i celicne 15-ice sa odlicnim gumama........... ja je cenim negde oko 800 evra za kes.....