Lada Riva 1300
Moderators: dejca, Shone89, stalker92
Lada Riva 1300
Prodajem svoju Ladu koju vozim vise od 15 godina. Godiste je 1988. Registrovan je do 30. maja ove godine. U voznom je stanju, ali su potrebane popravke. Ne radi brava na vozacevim vratima, podizaci oba zadnja prozora, kvacilo po nekada propada malo, diferencijal je prozujao, zeza i ventilator hladnjaka. Limarija ima korozije, narocito na haubi, ali nije katastrofalna (tu nisu potrebne velike popravke). Boja je losa jer je pri zameni krila farbar odradio uzasno los posao, pa sam ja morao da "krecim". Amortizeri su odlicni, KYB Gas-A-Just, dva zadnja skoro stavljena nova. Trap OK, zamenjene spone i kugle koje nisu valjale i od tada jedva da je auto vozen. Auto ima Dolnicar felne 5.5x13, potpuno ispravne, jedna je nova sa rezervnom gumom. Uz to ide i jedan rezervni tocak sa celicnom felnom. Uz to imam i jednu 6x13 Dolnicar felnu.
Uz auto ide veliki broj rezervnih delova, medju kojima ima i novih. Od delova da nabrojim neke:
1. Dva menjaca, 4 i 5 brzina, 5-brzinac "iskace" iz I i V
2. Kompletno kardansko vratilo - ispravno
3. Dva diferencijala, jedan sklopljen ispravan i jedan rasklopljen, uz koji idu novi komplet lezaja i kolapsibilna caura.
4. Jedna glava motora za 2105 ili 2107 1300ccm (sa zupcastim kajsem), potpuno nova, nemontirana
5. Dve glave motora od 2106, jedna obradjivana (zamenjene vodjice kvalitetnijim, prosiren pretkompresioni prostor, kanali blago prosireni, spustena 1.5mm), ispravne
6. Komplet prekidaca za volan za 2106, verovatno ispravan
7. Prednja metalna maska za 2106, neiskrivljena
8. Ceo motor za 2106 u delovima osim bloka (ukrali mi ga)...znaci i starter, alternator...
9. Cetiri papuce zadnjih kocnica sa samopodesavanjem, nove, nikada ne montirane
10. Dugacke spone zadnjeg trapa, u odlicnom stanju.
11. Delovi prednjeg trapa, razni
12. Delovi kocnica, razni
Ima jos delova, ali ne mogu vise ni da se setim...u svakom slucaju auto ide sa SVIM DELOVIMA ZA LADE KOJE IMAM, hocu da ispraznim podrum.
Ako neko ima pitanja, moze ovde ili na PP. Ako neko ima ponudu, molim da je baci na PP.
Uz auto ide veliki broj rezervnih delova, medju kojima ima i novih. Od delova da nabrojim neke:
1. Dva menjaca, 4 i 5 brzina, 5-brzinac "iskace" iz I i V
2. Kompletno kardansko vratilo - ispravno
3. Dva diferencijala, jedan sklopljen ispravan i jedan rasklopljen, uz koji idu novi komplet lezaja i kolapsibilna caura.
4. Jedna glava motora za 2105 ili 2107 1300ccm (sa zupcastim kajsem), potpuno nova, nemontirana
5. Dve glave motora od 2106, jedna obradjivana (zamenjene vodjice kvalitetnijim, prosiren pretkompresioni prostor, kanali blago prosireni, spustena 1.5mm), ispravne
6. Komplet prekidaca za volan za 2106, verovatno ispravan
7. Prednja metalna maska za 2106, neiskrivljena
8. Ceo motor za 2106 u delovima osim bloka (ukrali mi ga)...znaci i starter, alternator...
9. Cetiri papuce zadnjih kocnica sa samopodesavanjem, nove, nikada ne montirane
10. Dugacke spone zadnjeg trapa, u odlicnom stanju.
11. Delovi prednjeg trapa, razni
12. Delovi kocnica, razni
Ima jos delova, ali ne mogu vise ni da se setim...u svakom slucaju auto ide sa SVIM DELOVIMA ZA LADE KOJE IMAM, hocu da ispraznim podrum.
Ako neko ima pitanja, moze ovde ili na PP. Ako neko ima ponudu, molim da je baci na PP.
Re: Lada Riva 1300
Daj neku sliku i koliko je cenis.pozz
Sorry, nemam sliku. U svakom slucaju, ne izgleda reprezentativno, ne pamtim kada sam je poslednji put prao
Boja je svetlo krem (skoro bela), na prednjim krilima je spala na nekim mestima, pa sam dofarbavao...nema narocitih ostecenja, desno zadnje krilo je veoma malo ulubljeno (zakacio me neko na parkingu), lako se da ispraviti. Ostalo je uglavnom OK, koliko moze da bude za auto koji je odrzavan samo da bude bezbedan i da ide. Gume su Barum, u dobrom su stanju. E da...jedan far je napukao (ali ne ulazi voda).
Nemam neku predstavu o ceni, ocekujem ponude za auto sa svim rezervnim deovima "na gomili".
Gore sam zaboravio da navedem...imam ispravan rezervoar, hladnjak kome treba da se zalemi krug na gornjoj luli za crevo, cetiri ispravna amortizera, dobose, ispravnu korpu kvacila, lamelu, zamajac, ventilator hladnjaka, ventilator kabine...ma sve i svasta.
Nemam neku predstavu o ceni, ocekujem ponude za auto sa svim rezervnim deovima "na gomili".
Gore sam zaboravio da navedem...imam ispravan rezervoar, hladnjak kome treba da se zalemi krug na gornjoj luli za crevo, cetiri ispravna amortizera, dobose, ispravnu korpu kvacila, lamelu, zamajac, ventilator hladnjaka, ventilator kabine...ma sve i svasta.
delove rasprodaj a kola rasturi u delove jer za lajku ne mozes dobiti vise od 200-300e i to ako je dugo registrovana...
Stvarno nemam vremena da se bavim rasturanjem auta, a ni da delove rasporodajem jer ce to trajati citavu vecnost. Ovako ko je uzme dobice gomilu iskoristivih delova. Sto se vrednosti tice, stvarno ne znam, ali sam siguran da registracija sada kosta barem 200E.
- darkmensale
- Automobil: Lada 2107
Prodajes auto, a ne znas za koliko + neces ni jedan deo da prodas posebno.........
Izjasni se za cenu, mozda nekoga privuce
Izjasni se za cenu, mozda nekoga privuce
Strma dzada pici moja lada!!!
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]
[url=http://www.ladafanclub.com][img]http://h.imagehost.org/0649/lfc.gif[/img][/url]
Ma hocu ja da prodajem delove posebno (BTW, pre nekog vremena sam dao oglas za sve te delove, pa se samo Djape javio), ali mi je jednostavnije ovako i pokusavam da se otarasim svega. Iskreno pricam, ne pokusavam nikoga da "navucem" da mi isprazni podrum, stvarno ima veoma upotrebljivih stvari. Uostalom, verujem da tih 6 Dolnicar alu-felni sa 4 dobre gume moraju da vrede barem 100E (verovatno vise).
Pogledah sada...u delovima imam i jednu novu TRW donju kuglu, to je izuzetno kvalitetan deo.
Ako bi neko dao 400E za sve bio bih zadovoljan. Mislim da ne ocekujem mnogo.
Pogledah sada...u delovima imam i jednu novu TRW donju kuglu, to je izuzetno kvalitetan deo.
Ako bi neko dao 400E za sve bio bih zadovoljan. Mislim da ne ocekujem mnogo.
Daj slike kola.............. Ja sam zainteresovan,ali ne znam sta prodajes.
OK, evo i fotografija. Slikao sam tako da mogu da se vide nedostaci (napukao far, korozija haube). Imajte u vidu da auto nije pran ko-zna-koliko.
Ako nekoga interesuje, mogu da napravim listu svih novih delova koje dajem uz auto.
Ako nekoga interesuje, mogu da napravim listu svih novih delova koje dajem uz auto.
Izgleda da ne mogu da posaljem vise od tri slike odjednom...evo dalje....vidi se i ulubljenje zadnjeg desnog krila.
.
.