Pragovi
Moderators: BokeYGTi, tommy, Goxxy, elektronicar, vojvoda, Samar-Guja
Pragovi
Razočarao sam se jutros kad sam pokušao da izčačkam neku trulež na pragu i otkrio da su pragovi dibidus truli! Truli su tolko da se pitam dal se to može uopšte popraviti. Tip od kog sam kupio samaru je samo zamaskirao trulež. Našto mi se ne menja sad auto, a i ide kao zmaj. Zna li neko kolko bi generalna popravka pragova trebala da košta i dal se isplati raditi je ? Naravno da ću pitati i sam majstora za cenu al čisto orjentacije radi. I zna li neko dobrog limara koji radi samare u Beogradu?
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver
Ако ти се не траже сајтне по продавницама, вероватно их има у "Голашу" у Крњачи, скренеш лево код зиданог трансформатора после неког канала.
Ako ti se ne traže sajtne po prodavnicama, verovatno ih ima u "Golašu" u Krnjači, skreneš levo kod zidanog transformatora posle nekog kanala.
Ako ti se ne traže sajtne po prodavnicama, verovatno ih ima u "Golašu" u Krnjači, skreneš levo kod zidanog transformatora posle nekog kanala.
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- KamAZ driver
Svasta ljudi stavljaju da bi zamaskirali rupe pred prodaju auta.Nedavno mi je komsija pricao da je njegov prijatelj nasao u pragu Lade koju je kupio, ni manje ni vise nego VOJNICKI SINJEL. Kaze visio neki konac iz praga, on da ga povuce kad otpade ceo prag. Svasta sam cuo i video ali ovo je stvarno sampionski

- josif visarionovic
- Site Admin