nesto nam trokira forum...
- ljubisa.va
- Automobil: Niva 1.6
Re: nesto nam trokira forum...
Ma da,ok je to...........
Odes u podesavanja i promenis izgled!ljubisa.va wrote:Ja bih rado promenio ceo izgled foruma,nekako mi mnogo sumorno izgleda....bez ljutnje to je samo moje misljenje
- ljubisa.va
- Automobil: Niva 1.6
Jesam,to sam odmah uradio i malo mi je lepsi sad.Jedino sto su mi avatari sa desne strane,pa me malo buni,ali izgled je mnogo bolji.
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
javlja mi Altinjanin da otkad je sa bezicnog presao na kablovski internet ne moze da se loguje na svoj nalog
pokusao je i da otvori novi nalog ali mu ne uspeva, nije mi nista jasno
s druge strane upoznam dvojicu koji su pokusali da postanu novi clanovi i nikada nisu primili mail za pristup
zna li neko u cemu bi mogao da bude problem ?
pokusao je i da otvori novi nalog ali mu ne uspeva, nije mi nista jasno
s druge strane upoznam dvojicu koji su pokusali da postanu novi clanovi i nikada nisu primili mail za pristup
zna li neko u cemu bi mogao da bude problem ?
Ljudi pomagajte Altinjaninu!
I meni se covek javio i kaze da vec nedelju dana ne moze da se uloguje na forum,polako upada u krizu!
I meni se covek javio i kaze da vec nedelju dana ne moze da se uloguje na forum,polako upada u krizu!
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Prvo detaljno brisanje cookies-a i kompletnog history-ja pa ako to ne pomogne, onda neka proba u drugom browseru.
- milanovic986
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
veeeeeliko hvala Milanovicu986 na nocnom radu na mom kompu,odradio ga je majstorski! hvala Djapetu,hvala [V] ladi,hvala Alexi,Hvala elektronicaru!!!!!!!!evo vratio se vas drug Altinjanin!!!!! ziv,zdrav,prav,da pojasnim ko ne zna imao sam problem 8 dana nisam mogao da se ulogujem na forum posto sam konacno dobio kablovski sbb internem,a dosad sam imao glupavi telenor,jos jednom hvala svima,imate puuuuuuuuuno piva od mene!!!!!!!!!
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
veliko hvala Milanovicu986 sto je uspeo da me vrati na forum,hvala Djapetu1977,hvala alexi,[V]ladi,hvala Elektronicaru,imao sam problem da pojasnim ko ne zna,vec 8 dana ne mogu da udjem na forum,jer sam konacno dobio sbb kablovski internem,tako da evo me,imate momci puuuuuuuuuuuuuubo piva,hvala jos jednom!!!!!!!!
ko mi je slao PM nek salje opet, prijavljuje mi novu poruku a ja je ne vidim.
MARKO, ako imas dusu, daj vise administratorska ovlascenja nekom ko se razume u ove budalastine sa podesavanjima foruma.
nije problem u keshu mog browsera, reinstalirao sam windows pre neki dan zbog drugih pizdarija.
MARKO, ako imas dusu, daj vise administratorska ovlascenja nekom ko se razume u ove budalastine sa podesavanjima foruma.
nije problem u keshu mog browsera, reinstalirao sam windows pre neki dan zbog drugih pizdarija.
j***** auto bez kardana
- milanovic986
Da li su ti u podesavanjima cekirane opcije: Allow users to send you private messages i Notify me on new private messages?
da.
na internetu sam jos od polovine 90tih, nisam bas duduk sto se kompjutera tice.
dosad sam razmenio vise stotina pm sa clanovima foruma, redovno praznim inbox, sent items itd...
problemi su poceli otkad je forum pre nekoliko meseci prebacen na novi engine. nesto nije dovrseno u podesavanjima.
na internetu sam jos od polovine 90tih, nisam bas duduk sto se kompjutera tice.
dosad sam razmenio vise stotina pm sa clanovima foruma, redovno praznim inbox, sent items itd...
problemi su poceli otkad je forum pre nekoliko meseci prebacen na novi engine. nesto nije dovrseno u podesavanjima.
j***** auto bez kardana
Djape misli da imamo isti problem.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
Ja vec 10-tak dana ne mogu da se ulogujem na forum preko mozile,a preko internet explorera uspem svaki 26-ti put! 
- altinjanin
To je zato sto si prodao lajku