Samara 1.3
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: Samara 1.3
Ne znam kolko se dobro vidi sa ovih slika,ali ovo uopste ne deluje mnogo trulo.
Ne moze se on kvariti,koliko ga ja mogu popravljati.
- ljubisa.va
- Automobil: Niva 1.6
Jeste,ali problem je alat,a placati se ne isplati
Pa ne ocekuj da nadjes neku skoljsku regularno,a da je nesto mnogo bolja nego tvoja,eventualno neka slovenka pa da se sece kos ili tako nesto.
Dobra skoljka u ovoj klasi auta se uglavnom uvek jos vozi,jel prva strada,ako nemas para da je popravljas,najbolje skupi jos malo i kupi kompletnu dobro ocuvanu samaru i nemas muke ni sa majstorima,a ostaje ti jos dosta delova od stare.
Dobra skoljka u ovoj klasi auta se uglavnom uvek jos vozi,jel prva strada,ako nemas para da je popravljas,najbolje skupi jos malo i kupi kompletnu dobro ocuvanu samaru i nemas muke ni sa majstorima,a ostaje ti jos dosta delova od stare.
- ljubisa.va
Stranac,da to je resenje,kos se lako obradi.
Ima par mesta gde bi to mogao naci,u S.Mitrovici,Coki i Vreocima.
- ljubisa.va
Imas li mozda neki broj telefona?Hvala
U sremskoj mitrovici:063 808 03 55
U Coki:063/527-488
U Coki:063/527-488
- ljubisa.va
Hvala ,U Coki nema,a u SM ima jednu,kaze da ce je u staro gvozdje,
i ne planira vise da rastura,kaze inspekcija ga hebe
I ovde u Va je do skoro bio jedan otpad sa Samarama i isto ga zatvorili,a delovi u gvozdje....
i ne planira vise da rastura,kaze inspekcija ga hebe
I ovde u Va je do skoro bio jedan otpad sa Samarama i isto ga zatvorili,a delovi u gvozdje....
Inspekcija ce svima doci glave,jer im se ne isplati da registruju otpad,a na njemu imaju Juga,Lade i slicno,nemaju nikakvu zaradu onda.moracemo da kupujemo sami,pa da rasturamo za sopstvene potrebe 
Btw.ovaj u Mitrovici je imao,kada sam ja trazio,klimu za Samaru,samo sto je za nju trazio 400 e
Ako nekoga interesuje,mozda se opametio,jer je pred zatvaranjem 
Btw.ovaj u Mitrovici je imao,kada sam ja trazio,klimu za Samaru,samo sto je za nju trazio 400 e
- ljubisa.va
Za skoljku trazi 150..............nije mnogo ako je dobra,ali ...Meni majstor za patos trazi 200 eu??Ma ,nemam pojma,rasturio sam je skroz,kad sam je video golu mislio da nesto radim,posle par dana mi se vise i ne radi,a kupovina druge pa ubacivanje,sve ponovo....Cini mi se da sam odustao,ma ne cini mi se odustao sam.Ja kad zaradm 200e to znaci da sam odradio nesto vredno bar 1000e,ne potcenjujem niciji rad ali mislim da preteruju .
Odem kod tipa na otpad, pitam ga kolko lada gola(skoljka,gora od moje,raspala)kaze 150e,pitam ga kolko da za ovu moju(bila tad citava),a on kaze 100e!!!!
Nema smisla!
Odem kod tipa na otpad, pitam ga kolko lada gola(skoljka,gora od moje,raspala)kaze 150e,pitam ga kolko da za ovu moju(bila tad citava),a on kaze 100e!!!!
Nema smisla!
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
u pravu si sto se tice s naseg ugla promatranja da cene na otpadima nisu realne, al oni pokusavaju od toga da zive (zarada) i plate sve obaveze i drzavi i rezije i ko zna kakve sve obaveze ...
al zato mi kad nesto rastavimo u delove to razmenjujemo po simbolicnoj ceni ili po principu ja pomognem tebi a mozda ces biti u prilici nekada da pomognes i ti meni, barem tako se ocekuje medju nama clanovima istog kluba
evo veceras citam gde djape1977 poklanja prednju masku za samaru i zovem ga - molim ga nemoj da bacis, neka je kod mene u tavanu nekome ce vec da zatreba, kad na to on meni doda da ima jos samarinih delova i da seli radionicu i da mu sklonim to sve, a medju tim delovima nalaze se neki delovi koji meni trebaju vec neko vreme (zadnje svetlosne grupe). Najverovatnije cu i ja pomoci djape1977 kad bude trebalo nesto da se odradi oko instalacije nekog vozila sto restaurira i tako to ide medju pravim drugarima
koliko vidim a i smatram da bi za tebe bilo najbolje resenje da kupis jos jednu samaru u malo boljem stanju od te tvoje i da je lepo odrzavas i da se vozis ko covek, a sad barem imas delova pa ako ti nesto i zatreba tu smo mi - clanovi kluba da ti pomognemo koliko je to u nasim mogucnostima ...
al zato mi kad nesto rastavimo u delove to razmenjujemo po simbolicnoj ceni ili po principu ja pomognem tebi a mozda ces biti u prilici nekada da pomognes i ti meni, barem tako se ocekuje medju nama clanovima istog kluba
evo veceras citam gde djape1977 poklanja prednju masku za samaru i zovem ga - molim ga nemoj da bacis, neka je kod mene u tavanu nekome ce vec da zatreba, kad na to on meni doda da ima jos samarinih delova i da seli radionicu i da mu sklonim to sve, a medju tim delovima nalaze se neki delovi koji meni trebaju vec neko vreme (zadnje svetlosne grupe). Najverovatnije cu i ja pomoci djape1977 kad bude trebalo nesto da se odradi oko instalacije nekog vozila sto restaurira i tako to ide medju pravim drugarima
koliko vidim a i smatram da bi za tebe bilo najbolje resenje da kupis jos jednu samaru u malo boljem stanju od te tvoje i da je lepo odrzavas i da se vozis ko covek, a sad barem imas delova pa ako ti nesto i zatreba tu smo mi - clanovi kluba da ti pomognemo koliko je to u nasim mogucnostima ...
-
samara1500
Taj na otpadu ti je još i dobru ponudu dao (za tvoj auto) s obzirom da čujem kako Samare po otpadima otkupljuju i za 60€... Kad ide na otpad, onda ide na otpad, pošto zašto...
"A jesu li ti tako rekli? E, neka ti onda oni ubudže, ja ne umem..."
- ljubisa.va
elektronicar,hvala na podrsci,nisam pametan............