Umirivac lanca, manji
Moderators: dejo, dejca, drakal
Umirivac lanca, manji
Pokidao se, i mnoooogooo zveci. Svratio sam da pitam koliko je u prodavnici, kazu 60 dinara
Naravno, kupio sam ga ali ne znam da ga zamenim. Gledam sad u garazi, mnogo je bre tesno. Bas mi dobro doslo da neko napise, kako se menja.
- josif visarionovic
- Site Admin

- KamAZ driver
Што бре зезате малца? Па зар оно велико није шпанер који стварно шпанује ланац, а оно мало једноставно служи да спречи да он вибрира и зове се умиривач ланца, ма колико рогобатно звучало?
Što bre zezate malca? Pa zar ono veliko nije španer koji stvarno španuje lanac, a ono malo jednostavno služi da spreči da on vibrira i zove se umirivač lanca, ma koliko rogobatno zvučalo?
Što bre zezate malca? Pa zar ono veliko nije španer koji stvarno španuje lanac, a ono malo jednostavno služi da spreči da on vibrira i zove se umirivač lanca, ma koliko rogobatno zvučalo?
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- josif visarionovic
- Site Admin

@KaAZ, jeste tako.
Medjutim, ako je lanac dobar, kao i lancanici, taj umirivac lanac prakticno retko dodiruje u svom radu.
Ako jako zveci, ili je pukao veliki spaner i njegov gurac za stelovanje ili se lanac istegao pa ne moze da se naspanuje.
Po mome iskustvu, u takvim slucajevima pada zamena celog lanca, lancanika i svih spanera sa guracem.
Medjutim, ako je lanac dobar, kao i lancanici, taj umirivac lanac prakticno retko dodiruje u svom radu.
Ako jako zveci, ili je pukao veliki spaner i njegov gurac za stelovanje ili se lanac istegao pa ne moze da se naspanuje.
Po mome iskustvu, u takvim slucajevima pada zamena celog lanca, lancanika i svih spanera sa guracem.
- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin

- josif visarionovic
- Site Admin