2 minuta parkinga 1000 dinara

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Zlatko u praksi, jos uvek imam neku kaznu u kolima od 100din isopred muzeja iz 2005 ili 2006. Nikad je nisam ni platio.

Dali danas mora ili ne neznam, ali ako ostavljas auto na liniji: Osmospratnica -Kukareva apoteka - Gimnazija - Biblioteka, obavezno plati odmah SMSom jer tu ih ima najvise, a i pauk je tu non stop!

zlatkodesign
Automobil: LADA Samara 1.3

Post by zlatkodesign »

Hvala zemljace na savetu, uspu t parking servis Leskovac je pod stecajem.
Sledeci auto Priora coupe.

Kobac SPO

Post by Kobac SPO »

Nije jos uvek upoznat sam sa problematikom. Radikali mu spremaju stecaj da bi ga kupio neko od njih. Mi smo verovatno jedini grad gde Parking servis puca po savovima, u normalnim gradovima su to dobre firme.

Al nece jos dugo septembra ih menjamo :)

djape1977

Post by djape1977 »

Image

Image

Image

Image
j***** auto bez kardana

buzald

Re: 2 minuta parkinga 1000 dinara

Post by buzald »

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/2593 ... tar_poslat

dobio sam kaznu jednom i nisam je platio... prodje od tada 2 godine i nikom nista. na jos par primera sam video da drzava ili bilo koje drugo preduzece pokusavaju da navataju gradjane na foru, ali ne ide (normalno ostale racune ukljucujuci i rtv pretplatu placam redovno, mada ni sa rtv vam ne mogu nista).
pa koji mu je dokaz sa sam ja napravio prekrsaj u parkiranju. jel ima sliku? a sta ako je meni neko odneo kaznu sa auta dok ja nisam dosao? a ko je JKP da pise i odredjuje kazne? kazna po nekom zkaonu ne moze biti vise od tri puta veca od pruzene usluge. pa kako umesto 35 dinara neplacenih dobijem 1700 dinara kazne. nemojte dozvoliti da se plasite policije, sudije, pa i oni su samo ljudi. ne dam vise da me .... dosta sam im platio u lopovsku kasu i evo kako vracaju. daleko od toga da nisam uzoran gradjanin i da cu namerno ciniti prekrsaje, ali ako mi se desi da neki ucinim, branicu su se svim silama. njihovo je da dokazu. ne moze kao divlji zapad "on je ukrao goveda" i na vesala.

ima potrazivanja koja zastarevaju za godinu... znate za slucaj kad su ljudima naplacivali infostan iz 2003.? pa ko je platio platio je i zaje.o se. pa sad za legalizaciju... pa onda ove kamere sa crvenim. odlucio sam ici na sud kad mi posalje 4 slike sa kamere na kojima se vidi moj auto. ne moze to proci. videcete za par godina. mora se kazniti vozac, a ne vlasnik vozila. ni za jednu takvu kaznu sa slikama dok se ne vidi moja faca necu im platiti.
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]

buzald

Post by buzald »

cuo sam za foru da ljudi skidaju zadnje tablice. tako da mu bar kamere ne mogu nista. policija kad stoji na putu vidi da ima prednje i nikom nista, a kad prodje videce da zadnje nema, ali je kasno. e ako te zaustave... vadi se... sad mi ispalo... nisam gledao pozadi... nemam identifikaciju nedostatka tablica... kao npr za svetla ili pokazivace pravca. pa nek ti pisu kaznu za nedostatak tablica, ali bar neces platiti 5-10-20 kazni sa kamera...

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

Jedan lik stampa tablice i lepi ih i kad naidje parking-baba-sera zapishe skroz levu stvar , gledam kako cemu samo 1 om odneti auto pa kako da ga izvadi !!!
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

buzald

Post by buzald »

Samar-Guja wrote:Jedan lik stampa tablice i lepi ih i kad naidje parking-baba-sera zapishe skroz levu stvar , gledam kako cemu samo 1 om odneti auto pa kako da ga izvadi !!!
dobra ideja...ma samo neka parkira na regularnom parkingu, ne mogu mu nista sem pisanja kazni.

drpele
Automobil: Lada Riva

Post by drpele »

Mozda se kasno ukljucujem u temu, ali evo kako sam ja prosao. radio sam u sapcu i parkirao auto na parking ispred radnje i to bas cesto tako da radnicima parking servisa auto bio poznat, i njegov vlasnik i gde radi vlasnik. Takodje i ja sam sve njih upoznao jer je svaki od radnika koji je radio u toj ulici bar jednom me zapisao. I molio sam ih vise puta da kad primeti da kasnim sa uplatom samo proviri u radnju i to ce biti dovoljna opomena da platim. Ali jok, jedva cekaju da me upisu, kao da rade od procenta, i sto je naj gore zbrisu niz ulicu ko kerovi. A u sustini to i jesu i niko zivi ih ne podnosi. A pocetka sam platio par kazni, mozda jedno pet sest, i onda sam rakao necu vise ni jednu pa makar me upisali sto puta. dobijem ja jos cetiri kazne i zguzvam i bacim pored kola zestoko resen da ne platim. Pocnu prvo kuci dolaziti opomene od parking servisa, pa sudski pozivi koje ja nisam hteo da primim...
Oteglo se to skoro dve godine, kad jednog dana zvoni neko na vratima. Otvaram, kad ono policajac. (manje vise sve ih znam u selu ali ovog nisam poznavao.
-dobar dan
-dobar dan
-jeste vi taj i taj
-jesam ja sam
-molim licnu kartu, ja dam
-podjite samnom, rece on
-sto
-privodim vas jer se niste odazvali na sudski poziv
Stacu ja krenem sa njim do auta kad u kolima jedan kojeg dobro poznajem i on mi da onaj poziv(inace taj poziv koji sam dobio omogucio mi je da necekam red kod sudije) da se sam javim na sud. Odem odmah sutra dan kod sudije. srecom sudija neka dobra zena pa me posalje da uplati kazne i da se vratim kod nje pa ce napisati da sam platio kazne pre nego sto sam dosao kod nje. i sa tim uplatnicama u parking sevis da mi daju potvrdu pa povlace prijavu protiv mene.
Tako da ako se vodi auto na vama, prvo platite pa se onda klatite, hocu reci parkirajte.

Post Reply