Jel ima neko pojma kako ide registracija na E table.Ne placa se porez i carina i potrebno je da firma koja registruje ga bude u stranom vlasnistvu ali na sajtu mupa ne mogu da pronadjem ni jedan podatak o tome.Rado bih se pocastio jednom Nivom Euro4 brz carine i poreza.
To i meni palo napamet, ja sam razmisljao dal bi moglo da se firma otvori recimo na Devicanskim ostrvima (sve se obavlja preko interneta a papire dobijes postom) pa onda s tim papirima odes u SUP i registrujes kola. malo komplikovano al sta vi mislite?
U je..., nije losa ideja.
Hajde malo detaljnije ako nije problem.
Sta to znaci, za nas ovde, jel neko saznao kako se krecu cene takve registracije i na koji nacin se auto registruje i jel moze da se kupi kod nas, jel mora biti euro 3,....
Ja se jos raspitujem u vezi toga. Sa otvaranjem firme sam se skoro sve upoznao. Ali za tu registraciju nemam koga da pitam. Cuo sam da ako auto registrujes na privremene tablice ne mora da bude EURO 3. A za ovo ne znam.
Stvarno me je privukla cela ova ideja.
Jel ja stvarno mogu da otvorim firmu na Devicanskim ostrvima, Sejselima i slicno, a da ne ustanem sa fotelje?
Koliko to zadovoljstvo kosta gopdisnje? Neki porezi...?
Pa gledaj, postoje dve mogucnosti. Da sve takse i dazbine prilikom otvaranja platis kreditnom karticom ili da ti oni daju ziro racun gde ces da im uplatis te pare. Oni ti tamo sve zavrsavaju. Ti dobijes racun o otvaranju, ugovor i sve ostalo postom. E sad, godisnje takse nisu svuda iste. kad otvoris firmu sve potrebne papire za poslovanje uvde u Srbiji mozes da narucis preko interneta. Nije losa stvar....