Skidanje letve sa auta ide malo teže jer je skučeno ali bez nerviranja ide brže. Skinu se dva velika šrafa koji drže spone,skinu se 4 matice koje je drže vezanu za karoseriju i otpusti se šraf koji je drži vezanu za osovinu volana (nalazi se u kabini na kraju osovine). Postupak skidanja ću slikati i naknadno okačiti za koji dan kad ovu budem stavljao.
Prvo se skine čep (metalni) koji drži odstojnik koji reguliše zategnutost letve - na kraju kad se sve sklopi postepeno se steže jer ako se pretegne bude teško za okretanje, a ako je labavo zvecka i postoji mogućnost da preskoči zub. Čep se skida nekim specijalnim osmougaonim imbusom ali sam ja koristio mali sekač i ide bez problema.
OVDE SE NALAZI TAJ ČEP, ISPOD NJEGA JE OPRUGA, ZATIM OSIGURAČ (običan lim u krugu),I NA KRAJU ODSTOJNIK.

OKRENETE JE NAOPAČKE I ČUKNETE I ODSTOJNIK ISPADNE.

ZATIM SE SKIDA DEO KOJI SE KAČI NA OSOVINU.

Skine se zaštitna guma, izvadi se zvezdasti osigurač - samo se izčupa odvijačem i dođe se do čepa koji bi opet trebao da se skida nekim specijalnim alatom ali tu je opet sekač.

Skine se jedan plastični prsten i dođe do zeger osigurača.

Skinete ga, izvučete ceo sklop - ja sam stavio u stegu nazubljeni deo osovinice, a čekićem čuknuo kućište i sve se rasklopilo.

E onda sam pronašao čauru.

Izvadi se na dole i istim putem se stavi nova (koja je "preskupa"). Ima dve gumice koje idu oko nje, međutim kad se montira gornji delovi gumice bi trebalo da se skinu da ne zapinju.

Zatim se sve lepo obriše od stare masti i vrati na svoje mesto. Napravi se smesa masti i ulja u odnosu do 50-50% neznam tačno koliko sam napravio, ali sam razređivao uljem dok mi se nije učinilo da je kao ona stara i čak malo ređa. Stavio sam dosta masti sa obe strane, zategao manžetnu i vratio čepove i to je to.