Stigli su dijelovi. Ali imam jedan problem sa ručicom za žmigavce. Nakon što sam je montirao nije radilo paljenje dugih svjetala. Kada sam malo pogledao vidio sam da poklopac mehanizma (taj naziv koristim za onu stranicu na mehanizmu ručice koja se može skinuti, pa se pristupiti mehanizmu) ima malo lufta jer se kači samo na klik sistem, dok je na staroj ručici bio malo i zalijepljen. Tako da je poklopac mogao šetati oko milimetar gore dolje, a sa njim i osovina oko koje se ručica vrti. Skužio sam da kada pritisnem rukom poklopac u najniži položaj (kada lijepo legne) onda se pale duga svjetla. Pa sam odlučio samo zalijepiti to sa loctite power gelom. Nakon lijepljenja sada sve radi kako treba, ali imam čudno ponašanje kod blicanja, a ne zna da li je to "feature" ili "bug" (kako sam programer, znam da je razlika između featua i buga samo u načinu prezentacije

). Naime kada ručicu povlačim prema sebi (dakle blicanje) događa se nekoliko stvari. Opisat ću to dok se ručica polako povlači prema sebi (kada to napravim brzo, onda je sve to neprimjetno iako se dogodi). Dakle, povlačim ručicu prema sebi polako, na otprilike 1/4 puta pale se kratka svetla. Kada je dalje nastavim povlačiti gase se kratka svjetla, daljnjim povlačenjem pale se duga svjetla. Kada ručicu povučem do kraja pale se i kratka i duga svjetla. Dakle, uz malo vježbe mogao bih naučiti blicati sa kratkim svjetlima, sa dugim svjetlima ili sa kratkim i dugim zajedno (ovo je lako jer samo vučem ručicu do kraja). Naravno to može izgledati kao "feature", ali ja se bojim da je bug jer sam za vrijeme lijepljenja stegao mehanizam sa malim ručnim stegama, pa se bojim ako sam previše stegao da je dobio kontakt negdje gdje nije trebao. Naravno sa starom ručicom je mogao blicati samo sa dugim svjetlima. Da li netko ima ovakvo ponašanje na svojoj Ladi? Kako je uopće moguće upaliti kratka svjetla na ručici žmigavaca (da napomenem, to je moguće bez kontakta u bravi), zašto uopće na tu ručicu ide žica od kratkih svjetala?
Telefon je izumio Aleksandar Graham Bell 1875. godine...
kad ga je sklopio vidio je da ima dva propuštena poziva....
zvao ga je Chuck Norris...