Radio sam komplet cajgere za moju ladu,e sad brojcanik na brzinomer posto sam uzeo drugi ima 87 hiljada i nesto ,moja ima predjeno 75 hiljada i nesto....
Jel ima neko iskustvo sa ovome ili da mi posalje neki link da mogu da pogledam sta treba da otkacim za da vratim kilometrazu...
Vracanje brojcanik predjenih km na brzinomer
Moderators: dejo, elektronicar, choksi
Re: Vracanje brojcanik predjenih km na brzinomer
moras da rasturis ceo sat i onda valjda sajlu ubacis u busilicu (dvosmernu) i pravis kilometrazu koju oces 
- Dare
- Automobil: Niva 1.7 4×4
trebaće ti godina da tako vratiš
- Milan 2107
- Automobil: 2107 e39 525D
1 obrtaj 1 metar - n a ladi , 2 hiljade obrtaja u minutu = 2 kilometra
Zašo voziti nivu sa 1.7i koja troši 10L benzina kad možete voziti nivu sa 240D MB motorom koja troši 12L dizela
sto ce reci sat vremena na 2000rpm = 120 kilometara???????? uff pregorece jedno desetak busilica
budalama uvek treba ustupiti "prvenstvo prolaza"
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
ako imas zivaca rastavis ceo brojcanik i slozis brojke kako ti odgovara, meni bi trebalo oko dva sata za rasklapanje i sklapanje al cemu to ? ko da ima neke veze na starom autu koliko je tacno presao ? zapisi negde koliko si presao sa starim satom i od koliko si krenuo sa ovim drugim i to je dovoljno sve i da jednog dana prodajes auto iskreno kazes da si menjao sat i da je bila takva situacija u tom trenutku
Ovo sam i ja probao da uradim kada je brat prodavao njegovog stojadina, ali naravno da nisam hteo to busilicom da radim jer bih je izgoreo nego sam prepravio jedno motorce od brisaca i sa njime vrteo i vrteo unazad danima i spustio mu oko desetak hiljada km.

- Miljan
- Automobil: Skala 55, Koral 65
To se za dva minuta nasteluje na koju hoces kilometrazu, samo treba da znas fazon, nezgodno je ovako opisati, ali kad uzmes brojcanik u ruke bice ti jasno, moras da poklopis one pipke sa zadnje strane sve da budu u liniji, a pomeras ih tako sto broj obrnes pun krug pa pipak za jedan, pa broj pun krug, pa pipak za 1 i tako dok podesis kilometrazu koju hoces.