2106
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
Re: 2106
Znaci pola ovoga imas u komplektaciji:
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
kamo puste srece. na zalost nemam trenutno nista od ovoga.
odozgo na dole, prve levo sam imao, 6x13, prodao
treci red, skroz desno, imao, 5,5x13, prodao
cetvrti red, skroz desno, imam, 6x14
odozgo na dole, prve levo sam imao, 6x13, prodao
treci red, skroz desno, imao, 5,5x13, prodao
cetvrti red, skroz desno, imam, 6x14
j***** auto bez kardana
E da pitam jednu stvar...
Na ladi mi nikada nije radio pokazivač pritiska goriva. Lampica se je uredno gasila, naravno bio je neispravan indikator (senzor) od pokazivaca. Kupio sam novi senzor mada sam i stari popravio. Rastavio ga zalemio jednu žičicu, podmazao mehanizam i radi. Spojim senzor i sat i onda u senzor pustam zrak iz kompresora. Na regulatoru kompresora namjestim 2 bara na satu pokaziva 2 bara. Pustim 4 bara na satu pokaziva 4 bara. Odlicno. Kada sam kupio drugi motor od 1700 ccm bio je bez anlasera, razvodnika...... i bez pumpe ulja pa sam pumpu ubacio iz starog.
Sad posto mi je taj motor ponovno van auta dal da preventivno stavim novu pumpu ulja posto je to sad vrlo lako uraditi nego kad je motor u autu.
Na ladi mi nikada nije radio pokazivač pritiska goriva. Lampica se je uredno gasila, naravno bio je neispravan indikator (senzor) od pokazivaca. Kupio sam novi senzor mada sam i stari popravio. Rastavio ga zalemio jednu žičicu, podmazao mehanizam i radi. Spojim senzor i sat i onda u senzor pustam zrak iz kompresora. Na regulatoru kompresora namjestim 2 bara na satu pokaziva 2 bara. Pustim 4 bara na satu pokaziva 4 bara. Odlicno. Kada sam kupio drugi motor od 1700 ccm bio je bez anlasera, razvodnika...... i bez pumpe ulja pa sam pumpu ubacio iz starog.
Sad posto mi je taj motor ponovno van auta dal da preventivno stavim novu pumpu ulja posto je to sad vrlo lako uraditi nego kad je motor u autu.
pa stavi jer ko zna koliko je predjeo sa starom pumpom.....mada meni na prosloj lajci do 470 000km nisam stim imao problema....zavisi sta kupis jer npr ja uzeo drugu pumpu stavio je na ovu moju lajku i sad opet opada pritisak pa sam stavio staru nazad ;D
Odvrtila je malo vise od 150 000 km.
Narucivao sam neke sitnice pa sam mislio odmah i novu pumpu uzeti.
Onda mi je prodavac napomenio da nisu iste pumpe ulja za 1600 i za 1700. Za 1700 ccm su malo duze posto Niva ima dublji karter. Onda sam odustao od kupnje posto trebam provjerit jel sad na mom motoru taj dublji ili plići karter.
Imam par kartera u garazi, pa predpostavljam da je ubacen taj stari plići karter posto je i pumpa sa starog motora.
Mozda je i bolje ostaviti ovu staru pumpu, posto ove danasnje reako bi Djape vrlo lako da su pravljene od zvake.
Narucivao sam neke sitnice pa sam mislio odmah i novu pumpu uzeti.
Onda mi je prodavac napomenio da nisu iste pumpe ulja za 1600 i za 1700. Za 1700 ccm su malo duze posto Niva ima dublji karter. Onda sam odustao od kupnje posto trebam provjerit jel sad na mom motoru taj dublji ili plići karter.
Imam par kartera u garazi, pa predpostavljam da je ubacen taj stari plići karter posto je i pumpa sa starog motora.
Mozda je i bolje ostaviti ovu staru pumpu, posto ove danasnje reako bi Djape vrlo lako da su pravljene od zvake.
- Samar-Guja
- Automobil: Lada Samara 1.3S
Pa valjda je farba SMB-zelena-vojna ona kad se nanese nece da spadne dobar period !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)
Imam novu niklovanu rucnu od fiata samo malo je treba prepraviti.svabazr wrote:trebao si rucnu da zastitis
inace tvoja lajka bila mnogo trula ? mislim na patos
Nije bila bas trula, al smo bas htjeli ukloniti svaki komadic korozije.
Ovo zelena boja je Mobihelov primer namijenjen bas za ovo. Svi limari ju jako hvale.
Sada je na redu zastita.