ja znam da sam ja kao klinac sa drustvom skidao onaj trokraki znak Mercedesa u krugu na poklopcu motora... pridjes naslonis se i vise ga nema... to je bar tada bio trend....hit.... imas znak Mercedesa, pa ti si car
Neki novi klinci...
Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb
Neki novi klinci...
Ljudi,
ja znam da sam ja kao klinac sa drustvom skidao onaj trokraki znak Mercedesa u krugu na poklopcu motora... pridjes naslonis se i vise ga nema... to je bar tada bio trend....hit.... imas znak Mercedesa, pa ti si car
al sta je ovim danasnjim klincima... ladno mi skinuli znak sa prednje maske... nije Lada mala stvar....da se razumemo...al' sta ce kome znak Lade... ako su poceli da skidaju znak Lade...onda je meni jasno kolko je sati.... ovo je bas zagrizlo duboko.... klinci bas kriziraju...
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
- josif visarionovic
- Site Admin

deckyNS>> sad ti se sve vracia.
Inace nepodrzavam takvo ponasanje i smatram to vandalizmom. Da se meni neko tako okomi na znak i polomi da bi posle bijo "CAR" u kraju, neznam, prvo bi mu kljestijo prste izmedziu vrata, a posle kako mi se cefi jer poludim za tren oka.
Inace nepodrzavam takvo ponasanje i smatram to vandalizmom. Da se meni neko tako okomi na znak i polomi da bi posle bijo "CAR" u kraju, neznam, prvo bi mu kljestijo prste izmedziu vrata, a posle kako mi se cefi jer poludim za tren oka.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
- milanovic986
Nadam se da se nece vratiti i meni, jer kad sam bio klinac skidao sam sve zive znakove. Sto vise razlicitih, to bolje. Jeste to vandalizam ali kad si klinac sve ti je zanimljivo. Jeronimo, nezanam odakle si ali u ZR-u bas ima puno lada (pogotovo samara) . Mora da si iz nekog dobrostojeceg grada cim ima vise mercedesa 
moja Lada, gazi svakog gada...;)
milanovic986>> pa neznam da li sam brutalan ili ne, ali ako bi video da neko nekome krade nesto iz ili sa kola, stvarno nebi ciutao.
Negde pre 3 godine po povratku sa zurke ja i jos moja dva drugara imali smo dogodovstinu - sprecili smo kradziu radija iz kola. Da se nebi pokazao kao divljan dalje detalje akcije ostavljam samo za sebe.
Negde pre 3 godine po povratku sa zurke ja i jos moja dva drugara imali smo dogodovstinu - sprecili smo kradziu radija iz kola. Da se nebi pokazao kao divljan dalje detalje akcije ostavljam samo za sebe.
IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
- milanovic986
Setio sam se da mi se vec vratilo! Pre par godina, maznuli su mi dva tocka (jedan skinuli a drugi rezervni), akumulator, alat, dizalicu, pumpu, i caletovu glodalicu i busilicu! Najbolje je sto je auto bio u garazi a garaza je dole u mom dvoristu! Jbg sta da se radi! Zato sad imam dva seldzuka koji vole da kidaju.
Serzas daj neke detalje ima nas koji to nesmatramo divljastvom. Cisto u fazonu edukacije za slicne prilike!
Serzas daj neke detalje ima nas koji to nesmatramo divljastvom. Cisto u fazonu edukacije za slicne prilike!
moja Lada, gazi svakog gada...;)