Altinjanin 112
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Re: Altinjanin 112
napravicu vestacku maglu
,narucio u servisu gde odrzavam lajku.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- (V)lada
- Automobil: Lada 112 16v
Аха, ја мислио неко теби лично донео, као онај мини бар.
Е а реци ми колико те коштало то задовољство? Наручивање, уградња и тако то...
Aha, ja mislio neko tebi lično doneo, kao onaj mini bar.
E a reci mi koliko te koštalo to zadovoljstvo? Naručivanje, ugradnja i tako to...
Е а реци ми колико те коштало то задовољство? Наручивање, уградња и тако то...
Aha, ja mislio neko tebi lično doneo, kao onaj mini bar.
E a reci mi koliko te koštalo to zadovoljstvo? Naručivanje, ugradnja i tako to...
- altinjanin
trebalo je pred put da ih ugradim,ali nisu narucili,tako da kada sam se vratio,zvao sam ih i narucio,pre dva dana sam potvrdio,i eto danas su ugradili. 50e su maglenke,original ruske,sve komplet,znaci provlace kablove,releje u tablu,skidaju komandnu tablu,provlace zice i dugme na gornji deo table/pored dugmeta za paljenje svatla/,ugradnja je 15e,sve ukupno me je oko 80e izaslo.Eto castio sam lajku. 
- (V)lada
Ма ја већ дуже времена планирам да ставим магленке него проблем ми је око тих каблова, релеја, повезивање на таблу са осигурачима (ако је нису заобишли), јер ипак би то требао да одради нико ко познаје те ствари. Иначе саме магленке могу да се нађу свуда у продаји.
Не, ал стварно су легле...
Ma ja već duže vremena planiram da stavim maglenke nego problem mi je oko tih kablova, releja, povezivanje na tablu sa osiguračima (ako je nisu zaobišli), jer ipak bi to trebao da odradi niko ko poznaje te stvari. Inače same maglenke mogu da se nađu svuda u prodaji.
Ne, al stvarno su legle...
Не, ал стварно су легле...
Ma ja već duže vremena planiram da stavim maglenke nego problem mi je oko tih kablova, releja, povezivanje na tablu sa osiguračima (ako je nisu zaobišli), jer ipak bi to trebao da odradi niko ko poznaje te stvari. Inače same maglenke mogu da se nađu svuda u prodaji.
Ne, al stvarno su legle...
- altinjanin
Pazi ovako,ima da se kupe za 30e,ali samo maglenke bez kablova i sve sto ide,tj.viri iz same maglenke 1 cm zice,i sta da radim sa njom?U d... da je gurnem...e,zato kod ovih mojih u servisu ima da narucis sve komplet,u kutiji,znaci komplet struja,kablovi,dzekovi,zice za dodatnu masu,releji,dugme za paljenje. To je sve,mislim,da provukli su kablove pored sajle kvacila do table sa osiguracima,tu se iskljucuje ne znam sta,i stavljaju releji i dzekovi nove instalacije,a odatle se racva gore ka dugmetu. same magleneke se srafe na nosace u onim supljinama,malo je zeznuto onu plastiku skinuti,mora branik skoro da se skida,ali tako je rus napravio,i to je to,citava nauka.da ,zaboravih da i sijalice dobijas,znaci sve u full-u samo da se razvuce i poveze.
- (V)lada
Управо то кажем, купиш магленке за 15 евра па не пасују, па фали кабл и на крају набуџиш ко циган. Колико сам разумео 50е магленке + 15е уградња, а ових 80е што спомињеш то ти је са заменом уља?!
Мораћу првом приликом да ти видим лајку па да продискутујемо...
Upravo to kažem, kupiš maglenke za 15 evra pa ne pasuju, pa fali kabl i na kraju nabudžiš ko cigan. Koliko sam razumeo 50e maglenke + 15e ugradnja, a ovih 80e što spominješ to ti je sa zamenom ulja?!
Moraću prvom prilikom da ti vidim lajku pa da prodiskutujemo...
Мораћу првом приликом да ти видим лајку па да продискутујемо...
Upravo to kažem, kupiš maglenke za 15 evra pa ne pasuju, pa fali kabl i na kraju nabudžiš ko cigan. Koliko sam razumeo 50e maglenke + 15e ugradnja, a ovih 80e što spominješ to ti je sa zamenom ulja?!
Moraću prvom prilikom da ti vidim lajku pa da prodiskutujemo...
- altinjanin
Ma da,gledao sam ja u AP sportu,ima da se kupe za 1900,ali golo sve,nema nista,a nisam siguran da li su stakla ili jaka plastika.da 50e plus 15 ugradnja,ostalo filteri.odlicne su zaista,sad cu da probam kod mene na Altini
i nema da brines,to je sve u kompletu,visak zica su savili i sklupcali uvezali vezicama,sve po P S-u.
- altinjanin
isprobane maglenke nocu,ljudi ovo svetli kao ruska svemirska stanica
na trenutak pomislis da je dan!
-
ivan_lakcevic
steta sto su kod nas zabranjene zakonski
,kazna 30eura ako ih koristis.. 
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Ja bi te što danju i noću bez magle pale maglenke kažnjavao sa 130€!
Zna se kad se koriste maglenke!
Zna se kad se koriste maglenke!
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
Slazem se. Ima i onih koji upale samo poziciju i maglenke, kao onda su face.
- altinjanin
ma kako ne shvatate,mogu da stave i popale jos 10 maglenki,ne mogu imati dobra ,a ni jaka svetla kao lajka
.Kod mene je tako spojeno da mogu da svetle i kada je pozicija/mada mi ne pada na pamet da to radim/ i kada su upaljena srednja svetla.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Pa tako i treba da svetle, da mogu da se voze samo sa pozicijom jer se tako vozi kad je baš baš gusta magla.
- altinjanin
Dobro,slazem se,ali ne voziti tako kada je ovakvo vreme.
sve pohvale za tebe i za lajku
sto se tice tih za 15e moram da kazem da su ok, ustvari da su to iste takve kao sto si ti kupio samo sto idu bez instalacije i zato su toliko jeftinije.znaci samo magleneke i oni kratki kablici do uticnice.ja sam te kupio jer sam imao fabricki odradjenu instalaciju i nisam imao potrebe za celim kompletom
sto se tice tih za 15e moram da kazem da su ok, ustvari da su to iste takve kao sto si ti kupio samo sto idu bez instalacije i zato su toliko jeftinije.znaci samo magleneke i oni kratki kablici do uticnice.ja sam te kupio jer sam imao fabricki odradjenu instalaciju i nisam imao potrebe za celim kompletom
Samara 4ever