112 posle poplave
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
za kompkutera neko je ovde postavio post sa telefonskim bropjem nekog tipa koji je "car" za auto kompjutere, mislim da je post bio "jel neko trazio ovaj broj" ili tako nesto slicno...
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
- elektronicar
- Automobil: 2108 + 21093 +2109
sto se tice direktne zamene "za probu" desavalo se da zbog neispravnosti jednog elektronickog sklopa strada i drugi elektronicki sklop koji stavljamo za probu. Primer: postoji kratak spoj negde koji je uzrokovao stradavanje elektronike; probom ispravnog elektronickog sklopa mozemo ga unistiti ako nismo otklonili uzrok stradavanja tj. kratki spoj koji je izazvao prvobitno izgaranje originalne elektronike
- najbanalniji slucaj je da je izgoreo samo neki od osiguraca, ali je preporucljivo prvo ispitati zbog cega je izgoreo osigurac da ne napravimo vecu stetu
- u vecini slucajeva mogu popraviti kompjuter ukoliko se to isplati
ako ti nije hitno da se auto sto pre dovede u vozno stanje slobodno ga doslepuj do mene, moj telefon je medju kontaktima
- najbanalniji slucaj je da je izgoreo samo neki od osiguraca, ali je preporucljivo prvo ispitati zbog cega je izgoreo osigurac da ne napravimo vecu stetu
- u vecini slucajeva mogu popraviti kompjuter ukoliko se to isplati
ako ti nije hitno da se auto sto pre dovede u vozno stanje slobodno ga doslepuj do mene, moj telefon je medju kontaktima
Re: 112 posle poplave
Proslo je dosta vremena, nije me bilo dugo, ali da vam se javim. Na autu je bio izgorelo nesto u ECU-u, mislim da je i jedna bobina stradala, i sto se motora tice to je bilo to. Zbog vode je crkao i anlaser kao i ventilator hladnjaka, uz to i jos par manje bitnih stvari (jedan el. podizac i sl.). Nakon popravke toga auto se vozi.
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
pa dobro,bitno da radi,pali ide
je l; treba jos nesto da se radi ili si je sredio skroz?
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
auto nije moj, vec od oca mog druga. trebalo je jos nekih sitnica da se odradi, uglavnom nista preterano komplikovano i skupo, ali auto je u funkciji, sto je najbitnije! 
[i][b]WWW.BLINDMANMOTORSPORT.COM[/b][/i]