Altinjanin 112

Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977

ivan_lakcevic

Re: Altinjanin 112

Post by ivan_lakcevic »

znaci sekvent plin 420e sa ugradnjom i ovako da je auto kljuc u ruke? a odje kod nas ispod 600e ga nema.. :( i nece ga ovako uraditi.... odlicno je ISPALO!!!

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

Da,skuplje je ako hoces bocu na mesto rezervnog tocka/mislim da je za 20-30e skuplje/,ja sam stavio ''bojler'',i milina.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

djape1977

Post by djape1977 »

ivan_lakcevic wrote:znaci sekvent plin 420e sa ugradnjom i ovako da je auto kljuc u ruke? a odje kod nas ispod 600e ga nema.. :( i nece ga ovako uraditi.... odlicno je ISPALO!!!
pa dodji u BG pa ugradi
j***** auto bez kardana

Samar-Guja
Automobil: Lada Samara 1.3S

Post by Samar-Guja »

280 evra bez ugradnje sekvent plin sa tocak bocom +dash josh 50 jevra majstor-plinadiji da ti to poveze ! :P
a ti sam ugradis bocu provucesh creva ventile ..... i ostalu opremu ! Jer ljudi uglavnom dosta para uzmu samo na ugradnju !
Ko nije jeo u krevetu ne zna kako mrve bodu !!! :)

bruyoni
Automobil: Lada 112 1.5 16v

Post by bruyoni »

Pa uzmu... ali računaj da ako nisi nikad ugrađivao da će ti trebati najmanje 3 dana, pa onda da postoji mogućnost da nešto od senzora sjebeš, da nešto loše povežeš, da slučajno spališ nešto... Znam da to nije neka nuklearna fizika ali ipak je to sistem za napajanje gorivom. Ovako daš tih 150€za ruke i daš kola sledeći dan dođeš po kola, voziš i ne brineš (ako si ugradio kod provereong majstora)

aleksa

Post by aleksa »

Cestitamo,cestitamo!! :prvi

p.s. sta ce ti bre toliki bojler!? :P

altinjanin

Post by altinjanin »

Sta fali? :D ja hteo od 80l,ali mi rekose da nisam normalan :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: salim se,pa neka,da sam stavio na mesto rezervnog tocka,felna+guma su mi glomaznije,stalno bi setao levo-desno po gepeku,ovako bojler,i ima mesta za 2 kofera i jos da stane..sta zelis... ;)

milanovic986
Automobil: Lada 112 1.5 Li '04

Post by milanovic986 »

Meni toroidna boca ne mestu rezervog tocka nije ni bila opcija. Rezervnog tocka se ne bih resio nikad jer je i vise nego koristan. Posto imam malo dete potreban mi je veliki gepek pa sam u moju ladu stavio bocu od 30 litara. I pored nje ima mesta za manju torbu.

altinjanin

Post by altinjanin »

Ma naravno,pazi neko mi rece,pa kao izbaci rezervni tocak,pa da uzmem set za krpljenje guma,ili onaj copavac,rekoh mu,to ti stavi meni ne pada na pamet!A ima mesta koliko hoces,evu uzecu 2 kofera koja stalno nosimo na putovanja i jos sta mi se nadje pod ruku,pa u gepek,pa cu slikati da se vidi.

bruyoni

Post by bruyoni »

Ja pored ćopavca imam sasvim dovoljno mesta plus ako mi zaista treba mesta ćopavac stavim ili iza prednjih sedišta ili suvozaču pod noge.
Takođe ne drži vodu priča da se rezervni šeta po gepeku, meni stoji kako sam ga namestio prvi dan i ni jednom ga nisam našao osim onako kako sam ga stavio. plus imam sasvim solidno prostora da stavim i nešto na njega, tipa stanu polegnuto dva paketa kisele vode jedan na drugi
U principu sve zavisi kako i šta kome treba, meni često zatreba prostor nastao obaranjem sedišta i bojler bi mi samo smetao, opet neko drugi ne pamti kad je oborio sedišta pa mu manje više svejedno.
Last edited by bruyoni on Mon Sep 05, 2011 10:58 pm, edited 1 time in total.

altinjanin

Post by altinjanin »

Nisam se lepo izrazio,mislio sam da ''ga'' setam levo-desno,ali posto se zadnja sedista nisu obarala jos otkad je kupljena lajka,onda sam i odlucio da stavim veliku bocu,a i u staroj ladi sam imao veliku,pa reko ajd'.

bruyoni

Post by bruyoni »

Onda je OK, u principu svako može svojim potrebama da prilagodi, mene bi bojler doveo do ludila više puta :D

(V)lada
Automobil: Lada 112 16v

Post by (V)lada »

bruyoni wrote: mene bi bojler doveo do ludila više puta
:D Управо то! Скије не морам да качим на кров, превозио сам веш машину, фрижидер, телевизор, онда икс пута спустим кад довлачим свашта са села, итд... али наравно не користе сви ауто у исте сврхе.

:D Upravo to! Skije ne moram da kačim na krov, prevozio sam veš mašinu, frižider, televizor, onda iks puta spustim kad dovlačim svašta sa sela, itd... ali naravno ne koriste svi auto u iste svrhe.

altinjanin

Post by altinjanin »

V[lado],skije imam ispod sajtni,pa izlaze same /po potrebi/ pritiskom na dugme,a imam i frizider izmedju prednjih sedista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

altinjanin

Post by altinjanin »

Danas sam otisao do servisa da odnesem ljudima ostatak novca za ugradnju,bilo je oko 10-ak litara gasa,,mozda malo manje,i u povratku resim da idem obilaznicom do aerodroma pa ka Altini,posto je u gradu bila jeziva guzva,i zaista sam ga dobro cepao,nije bilo guzve,gas,gas,i svratim na pumpu kod mene Lukoil i napunim do vrha za 1900 dinara :prvi ..lep je osecaj zaista kada ste puni kao ''brod'',a da kazem male pare,mislim nisu male,ali ipak razlika je zaista ogromna.Oko 200 km sam presao od ugradnje,samo imam reci hvale!

Post Reply