Imobilajzer
Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
Re: Imobilajzer
Jel ti svetlo u kabini radi kako treba? Oni kontakti u stubovima vrata što služe za paljenja svetla u kabini, naročito vozački, startuju proces deblokade motora tj ono brzo paljenej i gašenje crvene diode što označava pripremu za čitanje koda.
Zelean dioda kod brave služi samo za osvetljavanje, potpuno je nebitna, ono gde trebće crvena čita kodove.
Zelean dioda kod brave služi samo za osvetljavanje, potpuno je nebitna, ono gde trebće crvena čita kodove.
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
jao taj imobilajzer,ja rekoh da se ni dira...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
Jel zna neko gde mogu da napravim kljuceve za imobilizator??? imam samo jedan crni,a jedan sam izgubio.
Nazovi ih prvo telefonom i raspitaj se o svemu,a pogotovo o ceni!!Ajvanho wrote:U servisu Ruski u Pastrovicevoj ulici.
okey hvala puno. a jel ima imobilizator neki broj,tipa model ili nesto slicno_
- belipotok2
- Automobil: lada111 1.5 8v
uh..da i ja pitam nesto,
kad sam kupovao lajku stari vlasnik mi je dao te dve plocice za imobilizajler,crvenu nisam dobio ,kaze izgubio;( ta skalamerija je iskljucena i sto kazes nepadami mapamet da nesto cackam,ali se plasim da se on neaktivira sam od sebe ,sto bih rekao onda sam ugasio..imali neki servis koji resavaju taj problem
e hvala na odgovoru
kad sam kupovao lajku stari vlasnik mi je dao te dve plocice za imobilizajler,crvenu nisam dobio ,kaze izgubio;( ta skalamerija je iskljucena i sto kazes nepadami mapamet da nesto cackam,ali se plasim da se on neaktivira sam od sebe ,sto bih rekao onda sam ugasio..imali neki servis koji resavaju taj problem
e hvala na odgovoru
Šta da ti kažem,kad ništa neznam
- belipotok2
- Automobil: lada111 1.5 8v
zaboravih da napisem, treperi-blinka non stop crvena lampica palim vozim bez problema
Šta da ti kažem,kad ništa neznam
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Ne diraj nista,ako nije aktiviran vozi i uzivaj.
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
nekog muci gvozge a nekog gake
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
http://www2.fluoridealert.org/Alert/Canada/Ontario/Fluoride-sharing-the-same-legacy-as-asbestos
najbolje dane u zivotu sam proveo nocu
- Cika Stevan
- Automobil: L110
Ne diraj lava dok spava. 
- Imre
- Automobil: Honda Civic Tourer
Bez crvenog ne mozes aktivirati crni.zmaj145 wrote:Jel zna neko gde mogu da napravim kljuceve za imobilizator??? imam samo jedan crni,a jedan sam izgubio.
Pa da obnovim temu 
Elem, pojava sa kojom se borim je da se prokletinja od imobilajzera ponasa cudno.
Kada su vrata otvorena tj kontakt na mikroprekidacu vrata oslobodjen crveni LED (lampica) stalno i brzo treperi.
Kada vrata zatvorim ne dobijam mogucnost da uredno postavim onaj dekoder kako bi se sam imobilajzer aktivirao.
Iskljucio sam ladu sa akumulatora stojala 24h (nisam imao vremena da radim na njoj) kada sam nazad prikljucio akumulator opet ista stvar.
Sad cistio sam samostalno dizne i menjao onaj automatski otvarac goriva (mislim da mu je to naziv) sto se nalazi kod cevi od filtera vazduha i cistio mu rezervoar od jufke benzinskih pumpi made in Serbia
Cisto me sibnite sa nekim predlozima i idejama sta da radim....
Hvala u napred na pomoci
Elem, pojava sa kojom se borim je da se prokletinja od imobilajzera ponasa cudno.
Kada su vrata otvorena tj kontakt na mikroprekidacu vrata oslobodjen crveni LED (lampica) stalno i brzo treperi.
Kada vrata zatvorim ne dobijam mogucnost da uredno postavim onaj dekoder kako bi se sam imobilajzer aktivirao.
Iskljucio sam ladu sa akumulatora stojala 24h (nisam imao vremena da radim na njoj) kada sam nazad prikljucio akumulator opet ista stvar.
Sad cistio sam samostalno dizne i menjao onaj automatski otvarac goriva (mislim da mu je to naziv) sto se nalazi kod cevi od filtera vazduha i cistio mu rezervoar od jufke benzinskih pumpi made in Serbia
Cisto me sibnite sa nekim predlozima i idejama sta da radim....
Hvala u napred na pomoci
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
A auto pali normalno? Čini mi se da je imobilajzer zaglavio u režimu učenja kodova. Probaj ponovo odraditi memorisanje kodova onog crnog priveska uz pomoć crvenog.
Sta se radi kad se izgube kljucevi, posto imam samo jedan kljuc sa crnim priveskom, kakav je postupak? Stalno sam pod stresom.Da li postoji mogucnost da se deaktivira imobilajzer?Uradio bih rezervni kljuc onda a ove aute ne kradu