Altinjanin 112
Moderators: BokeYGTi, finaldesign, djape1977
-
ivan_lakcevic
Re: Altinjanin 112
treba skupiti brale,500i kusur eura 
- altinjanin
- Automobil: lada 112 16v
Sve znam,ja sam pozajmio,jeb....ga,pa vraticu..
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..
- altinjanin
Jutros odradio atestu AMSS,za 10 minuta sam zavrsio,sve u savrsenom redu,kaze onaj decko sto je slikao da je odlicno odradjeno,nema zamerki.E tako,platio 5 300.
nesto sam nacuo i nije jos proverena informacija ali ako sam dobro ukapirao, atest je obavezan samo za vozila za javni prevoz putnika, dakle taxi, bus itd...
j***** auto bez kardana
-
ivan_lakcevic
kod nas atest je potreban samo kod vozila tog tipa,ili obicna vozila koja napustaju drzavu...znaci na granici traze atest 
- altinjanin
Ne znam zaista,svakako sam morao atest uraditi zbog registracije koja istice za mesec dana,a u svakom slucaju moram imati dokument,jer idem u inostranstvo,pa ne bih da imam problema na granicama.Sad sam miran 5 godina.
- bruyoni
- Automobil: Lada 112 1.5 16v
To je nekad bilo pa su onda promenili pre nekih 4-5 godina da svi imaju atest, što je logično jer niko ne izdaje licence majstorima, a pre nekih dve godine su obavezali da moraš imati upisano u saobraćajnu, onda su bile one frke i gužve na atestnim mestima. Sad nisam čuo da su nešto ponovo menjali ali ne mogu da tvrdim.djape1977 wrote:nesto sam nacuo i nije jos proverena informacija ali ako sam dobro ukapirao, atest je obavezan samo za vozila za javni prevoz putnika, dakle taxi, bus itd...
Što se tiče tražnje na granici i pumpi niko mi ga nikad ni u jednoj državi nije tražio.
- altinjanin
Sipao sam oko 15 litara plina,vozio,vozio,pratim kolimetrazu,oko 170 km sam presao,i docekao da zapisti i da me prebaci na benzin,sutra idem na prvi servis plina,zamena filtera,i provera.Svaki naredni servis je na 10 000km.Do sada sto se tice plina i ponasanja lajke,dajem ocenu 10+ 
-
ivan_lakcevic
kod nas plin od danas 0.80centi...
,skupljam pare za mjesec ugradjujem...
ali bocu na mjesto rezervnog tocka... 
- altinjanin
Odradih jutros servis plina,montiran nov podizac stakla/prednji levi/,i stavljena mrezica za komarce iznad filtera polena,da ne u pada lisce,granje,i ko zna koja cuda. sipao jos 10l benzina da ima,i natankovao plina do kraja.Plin je podesen da me posle 10 000km obavesti/pistanjem/ kada je servis.Toliko....
A jel si izbacio filter!?altinjanin wrote:stavljena mrezica za komarce iznad filtera polena,da ne u pada lisce,granje,i ko zna koja cuda.
Fenserica...altinjanin wrote:Plin je podesen da me posle 10 000km obavesti/pistanjem/ kada je servis.
-
ivan_lakcevic
ti si sad srecan covek 
- altinjanin
filter su produvali,nisam ga izvadio,rekose mi u servisu da bas i nije pametno resenje,posto ce se onda voda slivati u sistem,pa moze da dodje do motora ventilatora i klapne,pa da od vlage crkne,bitno da sam sitnu,sitnu mrezicu preko stavio,u ono kuciste,tako da sad nema nista da upadne,a i voda jako tesko.
Pa ja sam uvek srecan covek

Pa ja sam uvek srecan covek
- altinjanin
Ponovo je poceo hladnjak da curka,na istom mestu,ali nesto jace kaplje koliko primecujem,sipao sam jos u aprilu onaj aditiv Wurth za zaptivanje hladnjaka,i moram priznati da je drzalo,zaista sam iznenadjen,ali evo pocelo ponovo,nista kada mi prodje registracija,sledi zamena hladnjaka,i nov antifriz.
- altinjanin
danas odradio tehnicki,plati sve moguce i nemoguce,25 400!E sad pazite pricu,dolazim na tehnicki,otvaraju haubu-provera br.motora,gledaju plin,pitaju za atest itd.i na kraju ulazi lik u lajku i pravac valjci,prednje kocnice je jednom proverio,i pogleda je i kaze ''AU''...pitam ''problem neki''?kaze mi da savrseno koci,kao ok,zatim ja ulazim da platim sve te gluposti i papirologiju da sredim,izlazim posle 3 minuta,vidim drugi lik u kolima,proverava zadnje kocnice i kao,''e,pa ovo ne valja,zadnji desni uopste ne koci''...gledam i ne verujem,i on kao opet,proba,sad kao ''hvata'' malo,pa kao rucna je dobra,kaze mi ''idi ovo sredi pa dodji'',ja ga gledam i odgovaram''vidim da ti je dosadno po ovoj kisi,evo ti idi popij pivo i prijatan dan'',mislim se jeb...ti m...mene si nasao da maltretiras,kao prvo znam da je sve u redu vodim racuna,a drugo i daa slabije koci,kako je moguce da kao uopste prvo ne koci,a onda kao malo,valjda bih primetio u voznji,koliko znam,i pratim stalno sve je u savrsenom redu,no dobro,castio sam ga,vidim sav srecan ode u drugu sobu.. e tako,jos mi je ostalo da odem u sup,to cu ili sutra rano ujutro,ili od nedelje.