Sajt
Moderator: BokeYGTi
- milanovic986
- Automobil: Lada 112 1.5 Li '04
- josif visarionovic
- Site Admin

- milanovic986
- KamAZ driver
А да пробаш да контактираш ВАЗ и распиташ се шта се не би косило са њиховим интересима, напишеш неку причу о томе као би желели да популаришемо Ладу и вратимо јој статус који је имала раније, пре свих Шкода, Дачија, бла, бла, бла...? Чисто да видиш који им је став према таквим пројектима и докле би могао да идеш са целом причом о сајту и да не буде проблема са њима када то урадиш (направиш сајт).
A da probaš da kontaktiraš VAZ i raspitaš se šta se ne bi kosilo sa njihovim interesima, napišeš neku priču o tome kao bi želeli da popularišemo Ladu i vratimo joj status koji je imala ranije, pre svih Škoda, Dačija, bla, bla, bla...? Čisto da vidiš koji im je stav prema takvim projektima i dokle bi mogao da ideš sa celom pričom o sajtu i da ne bude problema sa njima kada to uradiš (napraviš sajt).
A da probaš da kontaktiraš VAZ i raspitaš se šta se ne bi kosilo sa njihovim interesima, napišeš neku priču o tome kao bi želeli da popularišemo Ladu i vratimo joj status koji je imala ranije, pre svih Škoda, Dačija, bla, bla, bla...? Čisto da vidiš koji im je stav prema takvim projektima i dokle bi mogao da ideš sa celom pričom o sajtu i da ne bude problema sa njima kada to uradiš (napraviš sajt).
KamAZ je dobra mašina.
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
Kupio sam ga i ne žalim... NIKOGA!
- milanovic986
Pa, forum (oh to vec iamo) gomilu slika:) spisak ovlascenih servisa u srbiji, prodavnica delova, (mozda se i zaradi nesto od reklame) da imamo da stancamo nalepnice i majce:)))
uglavnom ovo sto su svi nabrojali.... nista vise nista manje:)
A sad, kakav sajt planiras da pravis? (mislim tehnicki)
HTML? php? aspx? Flash?
ili mozda neki CMS?
ja znam puuuuuno o php-u i sql bazama pa ako ga pravis od nule rado cu pomoci
Pozzzz!
uglavnom ovo sto su svi nabrojali.... nista vise nista manje:)
A sad, kakav sajt planiras da pravis? (mislim tehnicki)
HTML? php? aspx? Flash?
ili mozda neki CMS?
ja znam puuuuuno o php-u i sql bazama pa ako ga pravis od nule rado cu pomoci
Pozzzz!
- josif visarionovic
- Site Admin

Pa kada neće da konsultuje web dizajnere koji rade taj posao 10 godina, neka sam radi i neka se suši kao grana
Razbole se lisica 
Ako mene pitate, jednostavan CMS bi radio posao, možda mogu drugara da pitam - on ima jedan svoj razvijen, pa da nam da na korišćenje. A čovek i sam vozi 112-ku. Šta mislite? Može da održava svako ko ima username i password, samo Marko da odredi moderatore i za tako nešto.
Ako mene pitate, jednostavan CMS bi radio posao, možda mogu drugara da pitam - on ima jedan svoj razvijen, pa da nam da na korišćenje. A čovek i sam vozi 112-ku. Šta mislite? Može da održava svako ko ima username i password, samo Marko da odredi moderatore i za tako nešto.
[url=http://www.flickr.com/photos/goxxy][img]http://www.goxxy.net/vaz/2.gif[/img][/url]
I ja mislim da bi CMS bio prava stvar, bez mnogo muke, frke, ... a i lako za odrzavanje
Joomla, naprimer:)
???
Veoma fleksibilna i pouzdana
skinuo sam link:)
upotrebljav server za nesto drugo pa mi smeta:)
Joomla, naprimer:)
???
Veoma fleksibilna i pouzdana
skinuo sam link:)
upotrebljav server za nesto drugo pa mi smeta:)
Last edited by Winux on Wed Aug 08, 2007 5:14 pm, edited 1 time in total.