Razmisljao sam jedno vreme da prodam Ladu dok jos mogu uzeti neku kintu za nju. I gledam ja sta bih kupio. Svidja mi se jako (to je moja velika ljubav odavno) Opel Omega. To je auto koji kao da je pravljen za mene i po mojim instrukcijama. Jedna dobra Omega u boze pomozi stanju kosta oko 3.000 evra ali ima manu. Presla je bar pola miliona kilometara,plus na sve to koliko kostaju delovi za nju (lamela i korpa oko 45.000 din) od te moje ljubavi nema nista. Gledam onda Peugeot 406. Jako lep auto,opremljen,bogato unutra sve izgleda,ima mesta dosta,gepek velik ali opet isti problem. Kilometraza koja je od 150-200.000 km,plus servisiranje,pa delovi itd. Otpada i ovaj. Pa mi zapala za oko Lancia Lybra. Auuuuuuuu kako je to dobar auto. Malo jeftiniji Mercedes recimo. Bogato opremljen,kvalitetno izradjen pogotovo sedista i tabla...ma sve je i vise na svom mestu nego sto coveku treba. Krece se oko 3.500-4.500 evra sto nije nesto puno para. Pricam sa mojim majstorima sta misle o njemu a oni skoro svi u glas "OD TOGA BEZI KO DJAVO OD KRSTA". Kazu da tu zuje samo usi koliko je skup za odrzavanje....katastrofa. Gledam ja jos par auta koji su mi izgledali zanimljivi i dodjem do jos nekoliko zakljucaka vezano za iste i odlucim definitivno da nedam moju Ladu sada ni za 3 Lagune,2 Lybre i jednu Omegu zajedno.
Od danas ima da se maximalno posvetim mom autu i da uradim neke moje zamisli koje hocu,
I tako.....mozda sam se malo vise raspricao nego sto sam mislio ali nadam se da ce ovih nekoliko reci