PROCITAJ AKO IMAS BAS VISKA VREMENA....

Moderators: BokeYGTi, elektronicar, pesadinac, letnjikovac, milanovic986

DEL_BOY
Automobil: 2111

Re: PROCITAJ AKO IMAS BAS VISKA VREMENA....

Post by DEL_BOY »

Prvo da je slikam a to cu cim uhvatim vremena... :cool
Zašto krava pase travu? Jer nema ruku da smota...

pesadinac

Post by pesadinac »

aleksa wrote:Ma koji je to auto bolji od moskvica!? :roll:

Nego bre,sto ti nisi nama predstavio tu Lajku? :)
:lol:
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!

jeronimo
Automobil: vaz21214-20

Post by jeronimo »

stefanm wrote:
jeronimo wrote:stefane da ne oponiram ,ali lada 11.. serije ima 50 % skoro jaci motor od tvog forda... ;)
a sto se tice prelazaka ja sam verovatnno izuzetak, sa 20 godina sam pocetkom 90 tih vozio 3000 cm3 i 180 ks sa svom opremom a vremenom prestao da obracam paznju na sminku.... :D
verovatno zvog toga sto sam voleo luksuzna kola i nisam se skucio pre 30-te.... :mrgreen:
inace u blizoj familiji se voze i dalje skupi auti, recimo mladja sestra vozi tojotu lc iz 2010-te poprilicno opremljenu a na prosloj hondi crv iz 2009 se palila lampica ulja na 2000 posle servisa (slokala skoro litar) inace je bila dizel...
na tojoti joj je gorela instalacija, a zvanicni servis na zrenjaninskom putu kaze zbog miseva koji su pojeli kablove(auto je u garazi u kojoj nema ni gram prasine a ne glodara plus infracrveni senzori i kamere i vozi se samo po centru grada) ali to su nasa posla... :shoot
slazem se.. uglavnom. cudi me par stvari samo koje si napisao:
-na hondi crv staroj 2 god palila se lampica ulja posle 2 kkm (slokala 1 l ulja)
-na tojoti staroj 1 god gorela instalacija
ako su oba dva auta kupljena nova i od prvog dana su kod vas- budi iskren pa mi odgovori jel ti stvarno sumnjas u kvalitet izrade tih vozila ili...recimo u rad servisera?
ako ste ih kupili polovne, moj savet je da prilikom kupovine malo bolje obratite paznju na stanje vozila koje kupujete. pozzz
kupljeni novi... honda sa disel motorima ima problem koji vuce jos od saradnje sa roverom. ubedjivali da nema nikakvog problema i u fabrickoj knjizici pise da moze da porosi litar na 1000km - auto prodat.
tojota je servisirana(zamenjena instalacija) posto smo podsetili na pismo maticne fabrike u konme pominje problem sa instalacijama i sistemom za kocenje(pripreceno i tuzbom)nakon koga je povucena serija sa americkog i pojedinih evropskih trzista. posle toga radi uglavnom normalno povremeno izgubi levu poziciju ali to je manja briga.... ;)
tako da nemojte da se brigate SVE se kvari samo je pitanje kada i koliko ce para da izbije iz džepa... :D

i da, preferiram plavuse.... :D
" :) Prva,druga,kuplung,treća ruski ti je menjač sila :) "

DEL_BOY

Post by DEL_BOY »

Upravo je ovde o tome i rec...koliko para treba!!!
Moje misljenje je takvo da je bolje kupiti novu Ladu (110,111,112 i Kalinu naravno) nego polovnu Lagunu recimo 2001,2002...ili Lybru,ili Megana a posebno Forda,Citroena itd itd...Cela prica jeste upravo o parama.

Neznam samo gde mi je Stefan :? da mi objasni oko ekonomicnosti,brzine,stabilnosti i ostalih karakteristika u kojima je toliko njegov Ford "da se smrznas"??? :)

aleksa

Post by aleksa »

DEL_BOY wrote:Moje misljenje je takvo da je bolje kupiti novu Ladu (110,111,112 i Kalinu naravno) nego polovnu Lagunu recimo 2001,2002...ili Lybru,ili Megana a posebno Forda,Citroena itd itd...Cela prica jeste upravo o parama.
A ocemo samo slusati tvoje misljenje,ili ces lepo da napravis racunicu. Pa da vidimo dal se ta racunica poklapa sa tvojim misljenjem!? :)
DEL_BOY wrote:Neznam samo gde mi je Stefan :? da mi objasni oko ekonomicnosti,brzine,stabilnosti i ostalih karakteristika u kojima je toliko njegov Ford "da se smrznas"??? :)
Pa sta ce covek da se javlja,kad si mu lepo objasnio da je Lada bez airbegova sigurnija od forda sa njih nekoliko ,da Lada sa 1600 kubika trosi manje nego neki auto sa 1300 kubika,da pri tome bez problema ide 200 km/h i naravno da se ljudi prosto otimaju oko tog auta... :roll:

pesadinac

Post by pesadinac »

mislim da je DEL-BOY u pocetku dobro postavio stvari pod svoje,
ko ima viska vremena, neka cita temu i neka "tvrdi pazar" unutar teme
izgleda da svi imamo viska vremena :D :D :D

kao tema gde "goldeneye" kupuje auto, samo da mu mi predlozimo tacno sta kupuje ...
(pitam se da li ce se gospodin javiti i proslediti mi poruku gde je uvredjen mojim komentarom)
Fool me once, shame on you!
Fool me twice, shame on me!

DEL_BOY

Post by DEL_BOY »

A vidim da si i ti Aleksa "progledao" od kada vozis auto sa air bag-ovima i kojekakvim senzorima??? Ako budes imao nekad 5 putnika u autu slobodno me zovni da povezem one sa zadnjeg sedista i da sednu na Ladino zadnje sediste da se ljudi ne guzvaju i da ne udaraju glavom u krov. Sto bi rekli da se voze ko svet. :lol: :lol: :lol: :D :D :D

aleksa

Post by aleksa »

... :roll:

DEL_BOY

Post by DEL_BOY »

:cool :P :D :D :D :D :D

stefanm
Automobil: ford, lada

Post by stefanm »

tu je stefan, objasnio je veoma lepo samo treba procitati i razmisliti, dosta je bilo pisanja s moje strane... kao sto rece neko ovde pametnu izreku "pametnom dosta"
pozzz
edit: jeronimo je napisao da se to desilo na novim automobilima, ne na polovnim (i ti si DEL BOY jedan od kupaca novog auta)... zar mislis da takvih gresaka nema na ladama? a znas kad ce ih rusi (citaj ovlasceni prodavci) priznati?????
Last edited by stefanm on Wed Oct 05, 2011 5:01 pm, edited 2 times in total.
budalama uvek treba ustupiti "prvenstvo prolaza"

aleksa

Post by aleksa »

stefanm wrote:samo treba razmisliti,
Samo!? :D

stefanm

Post by stefanm »

bas tako...

stefanm

Post by stefanm »

:lol: :lol: :lol:

stefanm

Post by stefanm »

DEL_BOY wrote:A vidim da si i ti Aleksa "progledao" od kada vozis auto sa air bag-ovima i kojekakvim senzorima??? Ako budes imao nekad 5 putnika u autu slobodno me zovni da povezem one sa zadnjeg sedista i da sednu na Ladino zadnje sediste da se ljudi ne guzvaju i da ne udaraju glavom u krov. Sto bi rekli da se voze ko svet. :lol: :lol: :lol: :D :D :D
nadam se da nisi ozbiljan kad si ovo napisao???? :lol: :lol: :lol:

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

koliko je vama zapravo dosadno... :D
ova prica nema kraja, jer svako hvali svoga konja. sve ima svoje za i protiv, i ovako mozete u nedogled. ja bih vam predlozio da svi prodate to sto imate i predjete na Samaru. nju je sigurno isplativije voziti od bilo kog zapadnjaka ili novog auta :D
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

Locked