Kosevi su dobri,delovi trapa takodje dobri(silent blokovi na gornjim i donjim viljuskama,kugle gornje i donje,lezajevi tocka)
Interesuje me da li se na reglazi trapa podesava samo paralelnost tockova ili u to ulazi nagib i zatur tocka,koji se inace podesava dodavanjem ili oduzimanjem podmetaca(0,5mm) na donjim viljuskama.
stefanm wrote:paralelnost se podesava centriranjem (reglazom) na sponama, a zatur ( i nagib)podmetanjem ili vadjenjem sajbni- podmetaca na viljuskama
nikad ovo ne bi znali da nisi sad i ovde napisao. imas li neki konkretan predlog kako da covek resi svoj problem? ili se samo trudis da sto brze nabijes broj postova?
covek je od mene dobio pomoc.. ako procitas vides da je postavio pitanje i na njega je dobio odgovor (pravilan),a pored toga sam i zatrazio da postavi sliku kako bi dobio vise informacija o resavanju svog problema. i da dodam informaciju posto pojedinci teze shvataju, kod reglaze trapa se obavezno vrsi kontrola (po potrebi i podesavanje) i paralelnosti i zatura i nagiba tockova. pozzzz