Video snimci (YouTube) i ostali.

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Re: Video snimci (YouTube) i ostali.

Post by altinjanin »

:shock: :shock: ma ne s.... :shock: :shock: :shock:
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

BokeYGTi
Automobil: Lada 112 1.6 16v

Post by BokeYGTi »

gledao sam ovo pre neki dan, strasno... vise bi mu se isplatilo da je platio kaznu i pauka, nego ovo. i kazna, i pauk, steta njegove mazde (valjda, tako mi deluje sa snimka,ali to u sustini nije toliko ni bitno), steta na pauku, kazna i poeni za bahatu voznju, jos ako je bio pod dejstvom alkohola (tako sam negde procitao), preostaje mu samo bubreg da proda :D
http://lada-klub.com/viewtopic.php?t=2091 ex Samara
http://lada-klub.com/viewtopic.php?f=15&t=5516 112 1.6 16V
moj problem lezi u neskladu mojih bruto navika s mojim neto prihodima.

altinjanin
Automobil: lada 112 16v

Post by altinjanin »

jadan je taj sto ima tako skup auto,parkira gde ne sme,a zatim radi,ono sto normalan i razuman covek ne bi uradio,zaista nije vredno pomena,slazem se da sam parkirao gde je zabranjeno,pa me dize pauk,platicu kriv sam i sta je tu je,ali ovo je... divljenje do imbecilnosti...
...a trojke su Djuro sta?-Osnovne jedinice diverzantskih grupa..

Dare
Automobil: Niva 1.7 4×4

Post by Dare »

svaki komentar je suvišan...

buzald

Post by buzald »

nezavisno od toga sto je lik ispada budala (ovaj sa paukom), ali odakle policiji pravo da oduzima tudju imovinu bez naloga suda... po ustavu? po zakonu??? na zapadu nema toga. ali ti zato odrapi kaznu. koja je razlika izmedju pandura i lopova? i jedni i drugi ti ukradu auto i traze pare za povracaj auta.... razmislite malo o tome. nemojte samo (bez uvrede) ko ovce da se plasite od policije, drzave, suda... pa nisu to ljudozderi i treba im se suprostaviti tamo gde moze... znate vic: osudjenike pred smrt pitaju za poslednu zelju. jedan trazi seks, drugi cigaru, treci flasu piva... Dosao cigo na red i pitaju njega koja mu je poslednja zelja. a on kaze JEL MOZETE MENE DA NE STRELJATE? MOZE CIGO, MOZE. znaci treba pitati, boriti se i ne prihvatati zdravo za gotovo... koliko su ljudi navukli za bajate racune infostana, koliko za kazne od parking servisa, koliko za rtv pretplatu, koliko za kaznu u gradskom saobracajnom. a samo treba znati par odredbi zakona i pravila ponasanja javnih preduzeca... nisam platio kaznu parking servisu dve godine i nikom nista, mts me tuzio (bez razloga), ali im predmet zastari za jedan dan... sve po zakonu... NE DAJTE SE ŠIŠATI!
Sto nas je vise to nas vise ima.
[img]http://www.smiliegifs.de/SMILIES/Aliens/1a.gif[/img]

stefanm
Automobil: ford, lada

Post by stefanm »

druze da ti nisi slucajno po struci pravnik? (ali propali)... da ne preteram sa grubim recima, ali pises gluposti druze (kenjas ko .. foka).... zaposlen sam u jednom sudu (nisam sudija) i znam dosta odredbi pravila i puno kojekakvih propisa, tako da ovaj tvoj post predstavlja - glupost, poceo si od ustava, zakona, od pijanice pa zavrsio sa mts -om (sto te tuzi bez razloga)... aha, da, da

edit:
bas se trudis da zaradis ban?

Pedja
budalama uvek treba ustupiti "prvenstvo prolaza"

elektronicar
Automobil: 2108 + 21093 +2109

Post by elektronicar »

stefanm wrote:druze da ti nisi slucajno po struci pravnik? (ali propali)...
vredjanje ili provokacija ?
stefanm wrote: da ne preteram sa grubim recima, ali pises gluposti druze (kenjas ko .. foka)....
kako ovo shvatiti ?? kaoja je namera na osnovu ovih reci ? dal se provocira svadja ili ...
stefanm wrote: zaposlen sam u jednom sudu (nisam sudija) i znam dosta odredbi pravila i puno kojekakvih propisa,
oppaa pa ti znaci znas sve, mi ostali nemamo pojma a ti si i automehanicar i dijagnosticar i poznajes pravo i ko zna sta sve pa kojim povodom si zalutao ovde da redom vredjas clanove ?
stefanm wrote:tako da ovaj tvoj post predstavlja - glupost, ... aha, da, da
vazno da si sebi nabrojao jos jedan post i da se utrkujes da svuda komentarises kako bi ispao najistaknutiji sa najvise postova. Kojim povodom se ubacujes na toliko veliki broj tema ? Dal je svuda provokacija u pitanju ili hoces da pokazes da drugi nemaju pojma ili ti je namera da rasteras sve druge clanove sa foruma i da ostanes sam kao jedan jedini i najpametniji ?

Smiri se molim te !

Ovo postaje i smesno i zalosno ko u nekim sapunicama serijama kako se svuda javljas da ostavis komentar pa cak i tamo gde nema potrebe. Pametnije je da negde precutis.
Mislim da je sve vise clanova nezadovoljno zbog nacina kako pises komentare. Ako vec radis u sudu ugledaj se na one koji to sto zele da kazu - napisu bez vredjanja.

stefanm
Automobil: ford, lada

Post by stefanm »

da u pravu si....moderatori su tu, sve sto nije ok- neka obrisu. molio bih te da mi kazes da li ja ili bilo ko ima neku korist od sto veceg broja napisanih postova? najistaknutiji???? to je neko zvanje, titula, nesto trece? ja nemam, za ostale neznam.
bas mi je interesantno sto ti moj post zapao za oko... imas slicnih dosta na ovom forumu, nisam te procitao da ih kritikujes..
odakle si izveo konstataciju da ja znam sve??? jel to provokacija s tvoje strane? uvreda mozda? automehanicar- u slobodno vreme, dijagnosticar - takodje, u sudu - stalno zaposlenje. nesto nije jasno? pitaj pojasnicu ti.nezadovoljstvo clanova? niko nije u obavezi da cita ono sto mu se ne dopada, pa ni moje postove.
sad da ti pojasnim zasto je moj prethodni post onakav kakav je:
ako pazljivo citas, covek se pita odakle policiji pravo da "ODUZIMA" imovinu nekom licu bez naloga suda.
odnosenje vozila paukom se ne smatra ODUZIMANJEM imovine, (vlasnik ostaje isti), smatra se "ISKLJUCIVANJEM" iz saobracaja. to su dva razlicita pojma, i to i tebi izgleda nije jasno. da ti pojasnim:zamisli covek parkira na sred kneza milosa i policija nema prava da skloni auto jer oduzima imovinu.. o cemu pricamo, koji stav ti zastupas.
u tom postu nisi procitao da se svako ko postuje drzavu, policiju, sud- naziva OVCOM? to nisi uocio.????
covek kaze treba znati par odredbi zakona i (postovati samo kad ti odgovara ) nikom nista. zastarevanje predmeta za 1 dan??? pozzzzz
budalama uvek treba ustupiti "prvenstvo prolaza"

djape1977

Post by djape1977 »

ne, tvoje postove odsad ne brisem, zapravo namerno ih ostavljam.
cak sta vise, namerno cu da ih ovekovecim!
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

tema ce biti ociscena od gluposti i otkljucana za 24h a dotle svi zainteresovani mogu da vide zasto je clan foruma stefanm dobio 7-dnevni ban.
j***** auto bez kardana

djape1977

Post by djape1977 »

otkljucana...
j***** auto bez kardana

Desmo
Automobil: UAZ+Niva

Post by Desmo »

Спасибо братья

http://www.youtube.com/watch?v=fOl_HAKc7hA
Тормоза не откажут на спуске - на подъём не заглохнет мотор.

SERZAS

Post by SERZAS »

IF YOU CANT BUY IT,
BUILD IT!
IF YOU CANT BUILD IT,
LEARN IT!
SO YOU CAN BUILD IT,
TO ROLL IT TILL THE WHEELS FALL OFF!!!
http://public.fotki.com/SerzasLive/

marko.jovanovic
Automobil: Bravo 1.9JTD