Uvoz automobila iz SAD ???

Moderators: dejo, djape1977, Alexa, Shone89, radek mb

Post Reply
Alexa
Automobil: Lada 2106

Uvoz automobila iz SAD ???

Post by Alexa »

Pre svega pozdrav svima !!!
Kao sto vec naslov kaze,zanima me da li je moguce uvesti automobil iz amerike(Naglasav:dodge challenger,ford mustang,chevrolet nova,oldsmobile..itd),automobili stari po 40 godina...cuo sam vec da mora da bude euro 3...a ako je tako...da li je moguce uvesti automobil bez motora(samo skolja)...
Molim vas da mi malo objasnite taj postupak...i koliko bi kostao prevoz i carina...???

djape1977

Re: Uvoz automobila iz SAD ???

Post by djape1977 »

moze. pogledaj malo na http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtop ... hilit=uvoz sve pise tamo
j***** auto bez kardana

Alexa
Automobil: Lada 2106

Post by Alexa »

Procitao sam sve...Hvala !!! :)

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Samo nađi nekog pouzdanog da ga natovari u kontejner, pa čekaj mesec dva i eto ga.

choksi
Automobil: 111

Post by choksi »

Da razjasnim ovu žvrljotinu. Komšija je dovozio auto iz Kanade. Avion je bio basnoslovno skup, zakup kontejnera do Grčke npr 2000dolara, ali mu je lik tamo sačekao, pa je našao pola kontejnera i to do crne gore za manje od 1000 dolara. Znači ljudi imaju malo robe pa traže "cimere" i dele troškove pa čisto da imaš u vidu i to. Što se tiče održavanja ovde, mislim da će se situacija dosta popraviti kada profunkcioniše e-bay (odnosno pay pal sistem naplate).

Post Reply